CECA HITNO OTIŠLA U BOLNICU, TRAŽILA OD BOGDANE SAMO JEDNU STVAR: Ovo je pjevačicina jedina želja!

Show
CECA HITNO OTIŠLA U BOLNICU, TRAŽILA OD BOGDANE SAMO JEDNU STVAR: Ovo je pjevačicina jedina želja!
.

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović jučer je postala baka dječaka koji je dobio ime po njenom pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću!

Ceca ne skida osmijeh s lica, a za Pink.rs otkrila je kako se oseća povodom rođenja unuka, ali i na koga liči mali Željko.

746993-5da812d01858417d86993d430a0a0a64veljkobogdana2-ff

foto: Instagram

- Sjajno sam, pa bili ste mi saputnici sve vrijeme! Bogdana je odlično, i ona i beba. Mnogo sam sretna! Prosto, ne možemo toliki naboj emocija ni da vam prenesemo kako se osećamo, ovo je za mene novo osjećanje. Ne znam šta da vam kažem osim da sva treperim i da sam najsrećnija osoba na svijetu. Vidjela sam ga, presladak je, jedra, zdrava beba što je, naravno, cilj svima koji očekuju... Nema veće sreće, zaista - rekla je Ceca za Pink.rs i otkrila na koga liči mali Željko, ali i koju želju bi voljela da joj ispuni snajka Bogdana.

cecaa12

foto: Printscreen

- Liči jako na Veljka! Važno da je dijete živo i zdravo, i sama Bogdana je konstatovala da liči na Veljka. Nadam se da će on imati puno djece, poslije njega i Anastasija, a ja bih voljela da bude sljedeći put djevojčica, pa da liči na majku, valjda to tako treba - rekla je ponosna baka.

Izvor: Pink.rs

Ne propustite