TEODORA U TAJNOJ VEZI SA ĐOKOVIĆEM, OGLASILA SE NJENA MAJKA I PRIZNALA JEDNO: Cijela Srbija u šoku

Show
TEODORA U TAJNOJ VEZI SA ĐOKOVIĆEM, OGLASILA SE NJENA MAJKA I PRIZNALA JEDNO: Cijela Srbija u šoku
.

Njih dvoje su navodno već četiri mjeseca u vezi, ali to kriju od javnosti.

Kako mediji izvještavaju, najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe, smuvao je pjevačicu Teodoru Džehverović. Njih dvoje su navodno već četiri mjeseca u vezi, ali to kriju od javnosti. Sada se oglasila i Teodorina majka Goca Džehverović.

Gordana Džehverović je istakla da sprema tortu za svog sina Savu, kom je danas rođendan, kao i da joj je Teodora zabranila da priča o njenim momcima:

- Zabranila mi je da pričam o njenim momcima, da me ne bi grdila. Sad je ona šef parade! Ne znam ništa oko toga, nije mi ništa rekla - rekla je Gordana Džehverović.

teod1

Foto: Instagram

Kada je riječ o Teodorinom ljubavnom životu, javnost je najviše upoznata sa njenom vezom koja je nastala tokom učešća u "Zadruzi". Tada je pevačica započela romansu sa Anđelom Rankovićem, a često su ih povezivali i nakon raskida. Na pitanje da li je Teodora sada definitivno stavila tačku na odnos sa Rankovićem Gordana kaže:

- Ništa u životu nije definitivno - dodala je Goca.

Podsjetimo, Đorđe je imao dosta kratkih avantura, ali i jednu veliku ljubav, studentkinju Tijanu Ralić. Takođe je bio u vezi sa glumicom Draganom Mićalović.

 

Ne propustite