TUGA DO NEBA, KĆERKA I SIN JOJ POGINULI NA ISTI NAČIN: Zbog ove žene danas cijela Srbija plače

Aktuelno
TUGA DO NEBA, KĆERKA I SIN JOJ POGINULI NA ISTI NAČIN: Zbog ove žene danas cijela Srbija plače
.

U stravičnom požaru koji je danas oko 12 sati izbio u jednom od stanova zgrade u Zemunu, nastradala je A. J. (38), unuka vlasnice tog stana. Ona je u taj stan došla sa svojom majkom, kako bi ga obišle, a kada je vatra krenula da se širi, nesrećnica nije stigla da pobjegne, te se vjeruje da je preminula uslijed gušenja.

Kako javlja naš reporter sa lica mjesta, komšije su ispričale da su, osjetivši miris dima, odmah potrčale ka tom stanu, gdje su zatekli majku nastradale A. J. kako izbezumljeno izlazi iz zapaljenog stana.

pol1

Foto:RAS Srbija

- Bilo je dima na sve strane, jedna komšinica je spašavala psa iz stana, drugoj se unuka nagutala dima, ali je sada dobro... Vjerujemo i da se A. J. nagutala dima i da je najvjerovatnije uslijed toga i preminula - ispričale su komšije našoj reporterki.

Oni su takođe ispričali i da je brat nastradale A. J. pre desetak godina takođe nastradao u jednom požaru u Beogradu. Nesrećna žena iza sebe je ostavila jedno maloljetno.

pol2

Foto:RAS Srbija

Kako je naša ekipa zatekla na licu mjesta, stvari iz stana izbačene su ispred zgrade, a unutrašnjost samog stana u potpunosti je ugljenisana. I dalje se na licu mesta osjeća miris dima...

 

Ne propustite