DJEVOJKE ŠIROM SVIJETA POLUDJELA ZA NOVOM PALETOM SJENILA, a sad su dostupne i kod nas! ODUŠEVITI ĆE VAS (FOTO)

Moda i ljepota
DJEVOJKE ŠIROM SVIJETA POLUDJELA ZA NOVOM PALETOM SJENILA, a sad su dostupne i  kod nas! ODUŠEVITI ĆE VAS (FOTO)
.


Essence je i ovog proljeća izbacio proizvode koji svojim dizajnom i pristupačnim cijenama privlače šminkoljupce. U ponudi se nalaze četiri palete sjenila od kojih vam u nastavku recenziram dvije.

img-2461-1

Palete dolaze u kartonskoj ambalaži koja na prednjoj strani prikazuje sliku grada, a na poleđini se nalazi opis i sastojci. Na jednoj strani unutarnjeg dijela se nalaze sjenila, a na drugoj ogledalo koje je dodatan plus. Dodatan plus je i magnetno zatvaranje koje je puno bolje od onih klasičnih koja se brzo slome. „Palete sjenila za oči će ispuniti tvoja očekivanja i osvojiti te svojim visoko pigmentiranim bojama. Inspirirani svjetskim modernim modnim glavnim gradovima, sjenila za oči odražavaju odgovarajući stil života.”

 

img-2466

Zaljubljenike poput mene koji obožavaju more, sunce, ljeto i plaže će oduševiti G’DAY SYDNEY EYESHADOW PALETTE 01. Prvo dizajnom sa slikom plaže, a onda i unutrašnjosti zbog predivnih nijansi boja. „Izbor od 9 visoko pigmentiranih sjenila koja odražavaju boje oceana i stijena, uključujući intenzivne metalne nijanse s visokim sjajem.“

img-24701

img-24731

U paleti se nalaze 6 shimmer i 3 mat nijanse. Prva nijansa u paleti se može koristiti za setiranje kapka, druge dvije će odgovarati osobama tamnijeg tena ili kao highlight u unutarnjem kutu oka, predzadnja nijansa u prvom redu može biti tranzicijska, dok bi zadnja bila za vanjski dio oka. Donji red su sve shimmer jarke nijanse koje su odlično pigmentirane tako da bi bilo šteta ne staviti ih preko cijelog kapka.

Možda se nekom neće svidjeti što se sjenila truse, ali ako se osvrnete na izuzetnu pigmentaciju i pristupačnu cijenu, mislim da bi se moglo zanemariti. Sva sjenila su toplih nijansi. S ovom paletom moguće je napraviti kompletni look ( nježniji za svaki dan ili jači za nekakav izlazak).

Druga paleta, HELLO NEW YORK EYESHADOW PALETTE 03, potpuna je suprotnost prethodne. Sve nijanse su hladne, a protežu se od sivih, ljubičastih pa do plavih nijansi.

img-2464

U paleti se nalazi 6 shimmer i 3 mat nijanse. Prva nijansa se može koristiti za unutarnji kut oka, druga kao tranzicijska, treća je odlična za nanošenje preko cijelog kapka, četvrta se također kao i prva može koristiti u kutu oka, a zadnja u prvom redu na kraju kapka.

img-24591img-24671

Na početku drugog reda nalazi se nijansa koja bi bila odlična kao highlighter u ljetnim danima, druga i treća mogu se koristiti za potamnjivanje vanjskog dijela oka, a zadnja (meni osobno i najdraža iz ove palete) odlično izgleda preko cijelog kapka.

Sve nijanse se truse, no kao što sam rekla, ne bi trebao biti veliki problem.

Obje palete su me pozitivno iznenadile i ne bih mogla reći koja mi se više sviđa. Zbog moje blijede kože sjenila se ne vide dobro, ali vjerujte da su sve nijanse predivne. Kao nešto što mi se nije svidjelo bih navela to da se dosta brzo obriše odnosno počne blijediti te trušenje koje meni osobno ne smeta, a vjerujem da bi moglo drugima. To možete riješiti tako da šminkate prvo oči ili da ispod očiju nanesete puder u prahu pa ga poslije otklonite. Palete se mogu pronaći u Bipi, Dm-u i Mulleru. Mislim da se nikako nećete razočarati ako ih kupite. Rok valjanosti je 12 mjeseci, a cijena je 60 kn.

Kako vam se sviđaju palete? Jeste li ih isprobali?
Izvor: sminkerica.com / foto: šminkerica.com

Ne propustite