RAZVELI SE RODITELJI TIJANE AJFON! OD SRAMOTE OTAC VIŠE NIJE MOGAO: Odrekao se starlete, EVO ŠTA JE PORUČIO, SRCE DA PUKNE

Aktuelno
RAZVELI SE RODITELJI TIJANE AJFON! OD SRAMOTE OTAC VIŠE NIJE MOGAO: Odrekao se starlete, EVO ŠTA JE PORUČIO, SRCE DA PUKNE
.

Komšije kažu da njen život nije bio lak, ali da se ona trudila da iz svake situacije izvuče najbolje za sebe. Kako se šuškalo njeni roditelji su se razveli upravo zbog toga što Đorđe nije podržavao ćerku u stvarima koje radi.

tijana

Uhapšena zbog prostitucije, kažete?! Eto, nisam to čuo, svašta. Tijanu baš dugo nisam vidio, iskreno da vam kažem. Dobra je ona djevojka, uvijek je bila, e sad, to što pričaju da se bavi nekim stvarima, njen posao… Nećemo mi da se miješamo - ispričao je jedan od komšija Tijane Ajfon.

342387-768841-tijana-ls-f

FOTO: INSTAGRAM.COM/TICAMAKSIMOVIC

Posljednji put je bila kada joj je baka umrla, mislim da je to bio novembar mjesec. Nije ulazila u kuću, nego je došla deset minuta pred sahranu i nestala. Nije ona u dobrim odnosima sa ocem, on ne podržava njenu profesiju, pa se zbog toga i razveo od Tijanine majke Slavice koja je, kako bih vam rekla, gospođa na visokoj nozi.

tijana

Đorđe je divan čovjek, vrijedan i radan, ali prosto, neke stvari ni on ne podržava - rekla je jedna komšinka.

NOVA LAŽ LUNE ĐOGANI, MARKO MILJKOVIĆ BIJESAN SKOČIO NA STO: Divljao i lomio sve oko sebe, OBEZBJEĐENJE NIJE MOGLO DA GA ZAUSTAVI!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA Nizale se jezive uvrede. Nakon što je Luna priznala da je Mića nije udario, Miljković je dobio napad! TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA Naredno pitanje Luna Đogani dobila je u vezi sukoba sa Lepom Mićom, nakon čega je ona tvrdila da ju je zadrugar uštinuo, što je morala da potvrdi kako bi zadovoljila nagone Marka Miljkovića.

Izvor: pink.rs

Ne propustite