MACA DISKRECIJA JE TREBALA DA BUDE UHAPŠENA? Evo kako je izbjegla zatvor! (FOTO)

Show
MACA DISKRECIJA JE TREBALA DA BUDE UHAPŠENA? Evo kako je izbjegla zatvor! (FOTO)
.

- Ne posjećujem kriminalce po šupama! Niti oni mene! Niti konzumiram narkotike! - poručila je u svom maniru Senada Nurkić

Podsjetimo, dve starlete su boravile u rijalitiju "Parovi", a godinama unazad obje upordno demantuju spekulacije da se bave "najstarijim zanatom".

Odgovarajući na pitanja pratilaca na društvenim mrežama, Maci je stiglo i pitanje "kako se spasila da i nju ne uhapse u vikendici u Bijeljini".

- Ne posjećujem kriminalce po šupama! Niti oni mene! Niti konzumiram narkotike! - poručila je u svom maniru Senada Nurkić, kako glasi građansko ime rijaliti zvijezde, dok je prije nekoliko dana još jedanput demantovala da je ikada "uhvaćena na djelu", kako su prenijeli pojedini mediji.

maca

Foto:Printscreen Instagram

- Nikad me niko nije uhvatio na "djelu" kako pišu mediji jer nisam glupa baš toliko za bilo šta u mom životu. Nit sam devojka koja posjećuje hotele sa muškarcima, to zbog sebe ne bih radila. Jedno je navođenje na djelo onih koji ne mogu da me imaju, pa napišu to. Opraštam, ali dokažite i nije problem. Demant do tada! Slike dajte! A smijem i na poligraf jer sam uvijek iskrena. Lijep pozdrav!

Ne propustite