OVO JE RODNA KUĆA TIJANE AJFON, OTIŠLI U NJENO SELO I BLENULI U ČUDU: Evo kako izgleda, ZABILJEŽEN JEZIV PRIZOR! (FOTO)

Show
OVO JE RODNA KUĆA TIJANE AJFON, OTIŠLI U NJENO SELO I BLENULI U ČUDU: Evo kako izgleda, ZABILJEŽEN JEZIV PRIZOR! (FOTO)
.

Od učesnice rijalitija "Parovi", pa sve do najpoznatije srpske starlete, koja se navodno bavi prostitucijom, Tijana Ajfon je krenula iz sela Popinci u Sremskom okrugu, gdje se rodila i odrasla u porodičnoj kući njenog oca Đorđa i majke Slavice.

Mediji su posjetili ovo naselje, gdje su ih dočekali mještani koji su uglavnom sjedili na klupama ispred svojih kuća, a pomalo zbunjeni  dolaskom, ali raspoloženi za priču, otkrili su  da Tijanin život nije bio lak, ali da se ona trudila da iz svake situacije izvuče najbolje za sebe.

U Tijaninoj rodnoj kući nije bilo nikoga. Otac je ranom zorom otišao negdje, a majka Slavica godinama ne živi tu, jer, kako su  komšije otkrile, njeni roditelji su se razveli upravo zbog toga što Đorđe nije podržavao rođenu kćerku.

 

101406842-720471252055689-7093848773855543296-n

foto: Printscreen, Telegraf.rs

101309865-562538567771078-137150975914803200-n

foto: Printscreen, Telegraf.rs

Jedan od starijih mještana je rekao:

- Uuu, uhapšena zbog prostitucije kažete?! Eto, nisam to čuo, svašta - rekao  je stariji gospodin, pa dodao:

- Tijanu baš dugo nisam vidio, iskreno da vam kažem. Dobra je ona djevojka, uvijek je bila, e sad, to što pričaju da se bavi nekim stvarima, njen posao…nećemo mi da se miješamo - rekao  je jedan od komšija.

tijana1

foto: Printscreen

S druge strane, vidno raspoložena gospođa imala je više informacija nego li tajna služba.

- Posljednji put je bila kada joj je baka umrla, mislim da je to bio novembar mjesec. Nije ulazila u kuću, nego je došla deset minuta pred sahranu i nestala. Nije ona u dobrim odnosima sa ocem, on ne podržava njenu profesiju, pa se zbog toga i razveo od Tijanine majke Slavice koja je, kako bih vam rekla, gospođa na visokoj nozi. Đorđe je divan čovjek, vrijedan i radan, ali prosto, neke stvari ni on ne podržava - rekla  je ona i uputila  na druge dvije komšinice, koje, kako  je rekla, više znaju.

- Ma šta nas pitate…Nećemo mi ništa da pričamo o Tijani. Teška je to sudbina…Gledam je kao što majka gleda svoje dijete, eto, toliko mi je teško zbog svega što joj se desilo - rekla je jedna od njih, dok je druga dodala:

IZREČENA KAZNA TIJANI AJFON?! STARLETA U ŠOKU: Vijest upravo stigla - ŽESTOKO

Broj jedan za show - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

- Uopšte nije istina da je njena majka Slavica žena koja sve gleda sa visine, divna je ona žena, ali i njen bivši muž Đorđe…Nisu oni krivi što je Tijana odabrala neki svoj put. Nikoga ne treba osuđivati - rekla  je ona i dodala:

672067-tijana-ajfon-ff

Ne propustite