DARKO LAZIĆ NA SUDU, a tek kad čujete KO i ZBOG ČEGA GA TUŽI: Ova žena ima dijete s njim

Show
DARKO LAZIĆ NA SUDU, a tek kad čujete KO i ZBOG ČEGA GA TUŽI: Ova žena ima dijete s njim
.

Ana Sević navodno je podnijela tužbu protiv bivšeg supruga Darka Lazića, za neplaćanje alimentacije.

 
Pjevač, navodno, od razvoda nijednom nije ispunio svoje obaveze, pa je dug sad već narastao na 900.000 dinara.

sevic1

“Ana je presavila tabak i podnijela tužbu protiv bivšeg supruga Darka Lazića, koji od razvoda nije uplatio nijednu alimentaciju koju je sud odredio za potrebe izdržavanja njihove zajedničke ćerkice,” priča izvor blizak folk pjevačici i nastavlja:

darko
“Budući da njih dvoje nisu u braku više od dvije godine, taj iznos je narastao na 900.000 dinara, Ana je riješila da novac potraži pravnim putem.”


Sevićeva je, kako dalje pišu domaći mediji, tužbu podnijela u najstrožoj tajnosti i advokte zamolila za diskreciju, budući da su i ona i Darko javne ličnosti.

“Ana ne želi da javno blati oca njene ćerke, kako ne bi povrijedila osjećanja malene Lorene. Ona samo želi da naplati ono što joj po zakonu pripada u iznosu koji je sud odredio. Budući da od razvoda Lazić nije dao ni dinara, Ana sada potražuje oko 8.000 evra”, kaže izvor i objašnjava zbog čega je Sevićeva tek sada tužila bivšeg supruga.

darko1

“Ana nije željela da ga tuži ranije zbog toga što je Darko imao problema sa narkoticima, sa zakonom, a onda je doživio i tešku saobraćajnu nezgodu. Tada joj je jedino bilo važno da se izvuče, ali budući da je sada dobro i da nastupa, da zarađuje, vrijeme je da svoje obaveze prema ćerki izmiri”, tvrdi izvor.
Izvor: tračara/alo.rs

Ne propustite