SADA JE OTKRIVENA PRAVA ISTINA, EVO KO JE TIJANA AJFON ZAPRAVO: Njene komšije otkrili sve detalje!

Aktuelno
SADA JE OTKRIVENA PRAVA ISTINA, EVO KO JE TIJANA AJFON ZAPRAVO: Njene komšije otkrili sve detalje!
.

Put do zvijezda nije lak, a to najbolje zna srpska starleta Tijana Ajfon koja je jučer uhapšena u Suvom Polju kraj Bijeljine, gdje je, kako se spekuliše, bila jedna od organizatorki kokainske žurke sa orgijama.

Od učesnice rijalitija "Parovi", pa sve do najpoznatije srpske starlete, koja se navodno bavi prostitucijom, Tijana je krenula iz sela Popinci u Sremskom okrugu, gdje se rodila i odrasla u porodičnoj kući njenog oca Đorđa i majke Slavice.

Mediji su posjetili ovo naselje, gdje su ih dočekali mještani koji su uglavnom sjedili na klupama ispred svojih kuća, a pomalo zbunjeni  dolaskom, ali raspoloženi za priču, otkrili su  da Tijanin život nije bio lak, ali da se ona trudila da iz svake situacije izvuče najbolje za sebe. U Tijaninoj rodnoj kući nije bilo nikoga. Otac je ranom zorom otišao negdje, a majka Slavica godinama ne živi tu, jer, kako su  komšije otkrile, njeni roditelji su se razveli upravo zbog toga što Đorđe nije podržavao rođenu kćerku.

Jedan od starijih mještana je rekao:

- Uuu, uhapšena zbog prostitucije kažete?! Eto, nisam to čuo, svašta - rekao  je stariji gospodin, pa dodao:

- Tijanu baš dugo nisam vidio, iskreno da vam kažem. Dobra je ona djevojka, uvijek je bila, e sad, to što pričaju da se bavi nekim stvarima, njen posao…nećemo mi da se miješamo - rekao  je jedan od komšija.

tijana1

foto: Printscreen

S druge strane, vidno raspoložena gospođa imala je više informacija nego li tajna služba.

- Posljednji put je bila kada joj je baka umrla, mislim da je to bio novembar mjesec. Nije ulazila u kuću, nego je došla deset minuta pred sahranu i nestala. Nije ona u dobrim odnosima sa ocem, on ne podržava njenu profesiju, pa se zbog toga i razveo od Tijanine majke Slavice koja je, kako bih vam rekla, gospođa na visokoj nozi. Đorđe je divan čovjek, vrijedan i radan, ali prosto, neke stvari ni on ne podržava - rekla  je ona i uputila  na druge dvije komšinice, koje, kako  je rekla, više znaju.

- Ma šta nas pitate…Nećemo mi ništa da pričamo o Tijani. Teška je to sudbina…Gledam je kao što majka gleda svoje dijete, eto, toliko mi je teško zbog svega što joj se desilo - rekla je jedna od njih, dok je druga dodala:

- Uopšte nije istina da je njena majka Slavica žena koja sve gleda sa visine, divna je ona žena, ali i njen bivši muž Đorđe…Nisu oni krivi što je Tijana odabrala neki svoj put. Nikoga ne treba osuđivati - rekla  je ona i dodala:

672067-tijana-ajfon-ff

foto: Instagram

- Slavica je povremeno dolazila tu da čuva unuka, jer u toj kući živi i Tijanin brat, ali je već dugo nisam vidjela. Čula sam da je iz Pećinaca, gde je radila kao vaspitačica, prebačena na neki drugi posao - ispričala  je ona, dok je ulazila u svoje dvorište zamahujući rukom da ne želi da se fotografiše, kako ne bi imala problema.

Komšija Toma, koji je bio na biciklu, a u korpi nosio tek ubrani grašak iz bašte, kratko  je rekao:

- Nisam čuo za to hapšenje! Poznajem njene roditelje, zaista dobri ljudi, a i Tijana je…mada je dugo nisam vidio. Nemamo mi kad da tračarimo, ovde se radi, obrađuje se zemlja… - rekao  je on.

Izvor: Espreso.rs

Ne propustite