"BEZOBRAZNA" SLIKA KATE MIDDLETON KRUŽI INTERNETOM: Najradije bi je spalila da može, HARRY VAN SEBE (FOTO)

Show
"BEZOBRAZNA" SLIKA KATE MIDDLETON KRUŽI INTERNETOM: Najradije bi je spalila da može, HARRY VAN SEBE (FOTO)
.

Kejt Midlton je danas oličenje dobrog stila i važi za jednu od najbolje obučenih žena na svijetu, te se trudi da nikada ne pređe granicu, te je veoma retko viđamo u haljinama i suknjama iznad kolena ili sa dubokim dekolteom.

No, prije nego što je postala vojvotkinja, Kejt je bila sasvim obična djevojka, koja je voljela farmerke, kratke bluze, opuštenu garderobu i nije previše marila za eleganciju.

kate-middleton-dayglo-1526583755

foto: Profimedia

Tome u prilog idu i brojne stare fotografije slavne Britanke, na kojima se vidi da je prije nego što je preuzela kraljevske dužnosti uglavnom nosila kežual komade, a nisu joj bile strane ni kratke suknje i šortsevi.

Tako su nedavno procurile fotke na kojima je na jednoj studentskoj reviji nosila potpuno providnu haljinu, a ubrzo nakon toga u medijima se pojavila i fotografija na kojoj mlada Kejt šeta u plitkim farmerkama i beloj majici sa bretelama koja je otkrila njen ravan stomak.

dwa130-x4aevgez

foto: Twitter

Ova slika datira iz perioda kada je Kejt završavala koledž, a vjerovatno nije ni slutila da će za 15 godina biti supruga princa, niti žena kakvoj će takve kombinacije biti "zabranjene".

sxpk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwlrjn01eqv8vmwvhotazzjjhodfhyja5m2u1mmm2ntmxytkwymu5mtcuanbnkzmczqkeaieaaq

foto: Profimedia

IZREČENA KAZNA TIJANI AJFON?! STARLETA U ŠOKU: Vijest upravo stigla - ŽESTOKO

Broj jedan za show - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

Novi.ba/Žena Blic

Ne propustite