PROCURILA ŠOK TAJNA IZ PRITVORA, TIJANA AJFON U KATASTROFALNOM STANJU: Evo kako izgleda, NJENA DRUGARICA SVE OTKRILA!

Show
PROCURILA ŠOK TAJNA IZ PRITVORA, TIJANA AJFON U KATASTROFALNOM STANJU: Evo kako izgleda, NJENA DRUGARICA SVE OTKRILA!
.

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon uhapšena je juče kod Bijeljine kada je u čamcu, sa još tri djevojke, pokušala ilegalno da pređe granicu preko Drine.

Ona je osumnjičena za podvođenje i organizovanu prostituciju, a povodom ekipa portala Informer.rs je stupila u kontakt sa njenom prijateljicom Milicom Živanović Mimi Oro koja je vidno potresena zbog situacije koja je zadesila Tijanu Afon. 

- Katastrofa je. Saznaćemo sve sutra. Brinem se stvarno. Znam samo da ona nema nikakve veze sa tim drogama i oružjem. Ne znam šta će biti i ja sam u šoku. Niko ne može da se čuje sa njom, sa njom radi samo advokat. Ja ne bih ništa da komentarišem, vidjećemo sve od sutra. Nadam se samo da će sve da se završi i da će izaći što prije. Baš je delikatna situacija - rekla je Mimi Oro, pa se prisetila situacije koju je ona prošla. 

342210-screenshot-5-iff

foto: Printscreen

- Ona mi je kao sestra. Super je, baš mi je dobar prijatelj. Mnogo je volim, pravi je prijatelj. Kad bi nekome trebalo da dam bubreg, njoj bih dala. Toliko je volim. Baš me cijela ova situacija potresla. Sami znate koliko su mene provlačili. Najgore je za prijatelje i porodicu, oni najveći stres doživljavaju - priča Mimi i nastavlja. 

- Kakva je situacija bila, morala sam da se tako i nosim. Dok je trajao taj proces istrage, teško je, ali je najteže za prijatelje i porodicu - kaže Mimi. 

342221-screenshot-7-f

foto: Printscreen

- Ona je čovjek, pravi prijatelj, nadam se da će se sve ovo završiti u najboljem redu. Baš sam potresena. Pet sati sam danas pričala putem telefona. Čujem se sa njenim roditeljima, svi smo tu. Tješimo se međusobno. Znam ja sve kroz šta smo prošli moja porodica i ja. To je sve normalno za ljude, bitno je da samo živi i zdravi - rekla je Mimi Oro u intervjuu za Informer.rs

Izvor: Informer.rs

Ne propustite