TIJANA AJFON HTJELA DA SE UBIJE ZBOG PROSTITUCIJE: Isplivale šok informacije

Show
TIJANA AJFON HTJELA DA SE UBIJE ZBOG PROSTITUCIJE: Isplivale šok informacije
.

Teško je podnijela naslove.

Starleta Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon, uhapšena je jučer kod Bijeljine kada je u čamcu, sa još tri djevojke, pokušala ilegalno da pređe granicu preko Drine.

Ona je osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju.

Inače, starleta je i ranije u medijima dovođena u vezu sa najstarijim zanatom, a takve navode oštro je negirala. U jednom intervjuu, Maksimovićeva je istakla da je najteži trenutak za nju bio kada se u medijima pojavio snimak na kojem se čuje kako ona govori o pružanju se**ualnih usluga i organizovanju djevojaka koje treba da provedu vrijeme sa klijentima.

- Ne j**e mi se više, j**ala sam se večeras tri puta. Ne mogu više... Lakše mi je da me neko j**e sat vremena nego da organizujem ribe za bleju! - govorila je ona u tom audio snimku.

tijana

Foto:Srbija danas

U izjavi u kojoj se osvrnula na trenutak kada je ovaj snimak isplivao u javnost, ona je tvrdila da na tom snimku uopšte ne govori o sebi, kao i da su je strašno pogodili naslovi u novinama i na portalima.
 
- Znači, ne mogu da vam opišem osjećaj, kad se lomim kod kuće, i dođe mi da se iskečem i da me nema. Tad sam prvi i posljednji put poželjela da se ubijem. Onda sam pomislila, kakva sam ja budala, zbog naslova da se ubijem - objasnila je starleta.

Novi.ba/Srbijadanas

Ne propustite