Tribunj - Ljeto u jednoj od najljepših turističkih destinacija središnje Dalmacije!

Aktuelno
Tribunj - Ljeto u jednoj od najljepših turističkih destinacija središnje Dalmacije!
-

The Movie Resort Aparthotel *** je moderan tematski hotel smješten na samoj obali Jadranskog mora sa vlastitom šljunčanom plažom u mirnom predjelu Tribunja. Hotel nudi 12 lijepo opremljenih soba te 17 apartmana modernog dizajna u tematskom filmskom stilu.

06

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini Šibenika,Splita,Zadra i nacionalnih parkova Krka, Kornati, Paklenica i Plitvička jezera. Autocesta je udaljena 15 km Kraj samog hotela nalazi marina Tribunj i šetnica duga oko 2 km koja vodi do obližnjih Vodica.

04

Restoran raspolaže sa 200 sjedećih mjesta na vanjskoj terasi te 100 sjedećih mjesta u unutarnjem dijelu gdje uz objed možete uživati u mirisu i bojama ljeta

05

U sklopu hotela nalazi se vinski podrum, pizzeria, beach bar, restoran sa širokom ponudom raznih gastronomskih delicija te ribe direktno s ribarskim brodova.

07

Sve sobe i apartmani su klimatizirani te imaju besplatni WI-FI,parking je osiguran te se ne nadoplaćuje dodatno Postoji mogućnost organizacije veza u marini – na upit

08

 

Odaberite između 2 ili 5 noćenja na bazi polupansiona za dvoje u sezoni u sobama hotela The Movie Resort 3* platite po odličnim cijenama!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite