PREPORUČUJEMO: Hotel Han 4* na Bjelašnici nudi Vam nevjerovatnu cijenu za dvodnevni odmor u prirodi sa doručkom za dvije osobe!

Aktuelno
PREPORUČUJEMO: Hotel Han 4* na Bjelašnici nudi Vam nevjerovatnu cijenu za dvodnevni odmor u prirodi sa doručkom za dvije osobe!
-

Hotel HAN se nalazi u samom srcu Bjelašnice sa nevjerovatnim pogledom na ski stazu i predivnim pejzažom. Hotel se nalazi na udaljenosti od samo 25 km od Sarajeva.

03

Hotel Han raspolaže sa veoma udobnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama kao i apartmanima sa balkonom i fenomenalnim pogledom. U sklopu hotelu su dva restorana, konferencijska sala i Relax Spa Zone-a.

07

Uz savršen porodični odmor, Han Bjelašnica mjesto je i poslovnih događanja. Ukoliko Vaša firma želi organizirati poslovni sastanak, poslovnu radionicu, konferenciju, promociju ili slično, Hotel Han Bjelašnica je prava adresa za Vas.

09

Naša nova moderna i prostrana konferencijska sala je opremeljena najsavremenijom opremom i nudi visoke standarde usluga. Pored sastanaka, nudimo firmama odlične pakete za opuštanje u obliku teambuildinga.

06

Naši teambuilding programi obuhvaćaju razne aktivnosti: • Pješačenje • Planinski biciklizam • Rafting • Paintball • Paraglajding • Quad off road vožnje Pravo mjesto za relaksaciju i potpuni mir pronađite u Relax Spa Zoni.

08

Naša SPA zona vam nudi finsku saunu, fitness centar, soba za masažu i hidromasažni jacuzzi.

04

Iskoristite nevjerovatnu cijenu od 59 KM za jedno noćenje s doručkom za dvije osobe u Hotelu Han 4* na Bjelašnici!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite