UBISTVO PJEVAČICE

MAJKA JELENE MARJANOVIĆ OTIŠLA NA MJESTO UBISTVA KĆERKE I UGLEDALA NEŠTO ŠOKANTNO: Odmah je javila sudiji

Objavljeno:28.05.2020 - 22:04
A A A Times Arial

U nastavku suđenja za ubistvo pjevačice Jelene Marjanović danas je svjedočila njena tetka Ljubica Marković(54) koja je tokom svog izlaganja iznijela šokantne detalje u vezi tragova koje je Jelenina majka primijetila na mjestu ubistva.

Naime, tokom svjedočenja pred sudom, Ljubica Marković se prisjetila noći u kojoj su policajci tragali za Marijanovićevom i rekla da je sa njenom majkom komentarisala tragove u travi.

- Sestra mi je u jednom trenutku rekla: "ovdje je neko nekoga vukao" - prisjetila se Ljubica tragičnih događaja. Kasnije, tokom istrage, ispostavilo se da je ovo važan trag jer je na tom mjestu Jeleni ispala gumica za kosu na kojoj su kasnije pronađeni DNK tragovi Zorana Marjanovića.

jelana-marjanovic-foto-privatna-arhiva-4-1000x0

Ljubica Marković je u nastavku svjedočenja istakla da se njena sestra bojala Marijanovića i opisala njen razgovor sa sestrom Zoricom iz perioda kada je ona bila u bolnici, što se dogodilo nedjelju dana prije ubistva pjevačice.

- Nema mi Jece, bolje mi je ovde - rekla je Zorica svojoj sestri što se može protumačiti kao poruka da majka Jelene Marjanović nije htela da napusti bolnicu i ode u dom kod Marijanovića jer se bojala da bude sama u njihovom prisustvu.

(republika.rs)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA