4 GODINE POSLIJE UBISTVA PJEVAČICE PROGOVORIO NAJVAŽNIJI SVJEDOK: Sad je sve jasno, OTKRILA JE DETALJE KOJE DOSAD NIKO NIJE ZNAO

Show
4 GODINE POSLIJE UBISTVA PJEVAČICE PROGOVORIO NAJVAŽNIJI SVJEDOK: Sad je sve jasno, OTKRILA JE DETALJE KOJE DOSAD NIKO NIJE ZNAO
.

Ona je zatim navela da je njena sestričina pre ubistva govorila da ne može više da živi sa Marjanovićima.

 Ljubica Marković tetka ubijene pevačice Jelene Marjanović danas je pred Višim sudom u Beogradu dala iskaz u kome je navela da se njena sestričina nije žalila na svog supruga Zorana Marjanovića koji se inače nalazi na optuženičkoj klupi. Osim toga, otkrila je i nove detalje zločina koji potresa Srbiju posljednjih četiri godine.

- Jelena se posljednji put čula sa majkom na dan ubistva oko 17 časova i tom prilikom joj je rekla: Evo me trčim, pa idem da dam Zoranu i Jani da jedu, pa dolazim kod tebe - izjavila je pred Sudom Markovićeva.

Jelenina tetka je zatim navela da je njena sestričina prije ubistva govorila da ne može više da živi sa Marjanovićima.

- Miloš ne radi, Vladimir i kuma Vera se za sve pitaju. Ne mogu da izdržim. Mnogo mi je teško - bile su riječi pjevačice koje je Ljubica ponovila i dodala da kada god bi ona sjela da popije kafu, Vladimir i Zoran bi je zvali da nešto radi.

capture-187

foto: RAS Srbija

- Za Zorana mi se nikada nije žalila. Govorila je da je bio dobar prema njoj i da je on ne maltretira - istakla je Markovićeva.

Veče kada su Jelenu tražili na nasipu tetka je bila u kući Marjanovića da vidi Janu, a ona joj je rekla "Mama, je nestala na travi".

Sutradan nakon pronalaženja tijela Ljubica je bila u kući sestre Zorice. Tada je došao Vladimir i Miloš Marjanović.

- Tražili su Zoričinu ličnu kartu da organizuje sve oko grobnog mjesta. Međutim, njoj je lična istekla i Vladimir je počeo da se svađa sa mnom i Zoricom, rekao nam je "Seljančure jedne, moje dijete maltretiraju u pritvoru - rekao im je i otišao.

Zoran Marjanović na ovom ročištu nije imao pitanja za tetku.

Svjedočenje vještaka Zorana Stankovića i Milana Kujundžića zakazano je za 5. juna.

Inače, oni su radili obdukciju i utvrdili kako je preminula Jelena.

Izvor: Srbija Danas

Ne propustite