ANA NIKOLIĆ JE PJEVALA ZA 15.000 EURA, A SADA UZIMA SIĆU! Isplivala informacija o kojoj BRUJI SRBIJA, iznenadit ćete se!

Show
ANA NIKOLIĆ JE PJEVALA ZA 15.000 EURA, A SADA UZIMA SIĆU! Isplivala informacija o kojoj BRUJI SRBIJA, iznenadit ćete se!
.

Pjevačica Ana Nikolić morala je da spusti cijenu nastupa sa 15.000 na 12.000 eura zbog slabog interesovanja nakon pandemije koronavirusa.

Pjevačica je sa svojim menadžerima prije početka vanrednog stanja napravila plan za nastupe i već su počeli sa zakazivanjem termina širom regiona, kao i u inostranstvu. Cijena za jednu tezgu bila je nevjerovatnih 15.000 eura, što i jeste bila njena realna vrijednost na tržištu.

screenshot-16

Međutim, poslije koronavirusa došlo je do promjena u svim sferama privrede, pa tako i u muzičkoj industriji. Opala je potražnja za nastupima poznatih pjevača jer klubovi moraju da smanje kapacitet publike, pa je tako moralo da dođe i do korekcije cijena. Ana je navodno htjela da zadrži istu visinu honorara i nakon vanrednog stanja, pa je u početku vlasnicima klubova preko svojih menadžera poručivala da neće spustiti honorar.

Međutim, kad je uočila da interesovanje za nju opada, shvatila je da mora da koriguje zahtjeve, pa sada za jedan nastup traži 12.000 eura. Ana sada već ima nekoliko dogovorenih nastupa i nada se da će tokom ljeta uspjeti da ostvari cilj i poveća cijenu svojih tezgi.

screenshot-17

Novi.ba/Kurir

"Žena mi se poslije porođaja 5 mjeseci prenemagala. "

Broj jedan za kiosk - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

 

Ne propustite