PRINC HARRY HITNO PREVEŽEN U BOLNICU: Evo šta mu se desilo! ČITAV SVIJET U ŠOKU

Aktuelno
PRINC HARRY HITNO PREVEŽEN U BOLNICU: Evo šta mu se desilo! ČITAV SVIJET U ŠOKU
.

Prema pisanju stranih medija, britanski princ Harry doživeo je nervni slom i hitno je prevezen u psihijatrijsku kliniku.
 
Njemu stanje pogoršavalo godinama, pogotovo nakon što je proveo 10 godina služeći u vojsci, a „kap koja je prelila čašu“ bila je odvajanje od kraljevske porodice i vrlo težak potez koji je doneo kako bi zaštitio suprugu Megan od britanske javnosti i medija koji joj nisu bili naklonjeni.

I sam je u jednom trenu priznao kako ne želi da se njegovoj supruzi desi ono što se dogodilo njegovoj majci.

princ-harry-696x348

“Hari je sam priznao da ne može da veruje koliko mu se život promenio i izokrenuo naglavačke. Megan ga je prisilila da odbaci svoju porodicu, prijatelje kako bi ona mogla da sledi svoj san da postane holivudska glumica — ali to se pretvorilo u njegovu najgoru noćnu moru“, rekao je izvor.
 
Dodao je kako se princ Hari osjeća izgubljeno i usamljeno, jer u Los Anđelesu nema prijatelje.

prince-harry-meghan-t

“Jedini ljudi koje vide su zvijezde sa A liste, sa kojima se Megan sprijateljila kako bi pokrenula svoju karijeru i postala superzvezda“, rekao je i opisao kako je došlo do Harijevog nervnog sloma.

“Princ i Megan su se svađali oko toga kako će izgledati njihov život u SAD kad se završe mjere karantina, što ga je dovelo do tačke pucanja. Završio je u obližnjoj klinici za liječenje mentalnih bolesti,” tvrdi izvor.

“Čuo sam da boluje od PTSP-a, koji je prouzrokovala smrt njegove majke, a sadašnja situacija i trauma zbog odvajanja od kraljevske porodice mu je to pogoršala“, rekao je izvor.
Izvor: tračara.com

Ne propustite