BRENIN SIN MIJENJA PROFESIJU, NE ŽELI VIŠE DA SE BAVI PJEVANJEM: Donio jasnu odluku

Show
BRENIN SIN MIJENJA PROFESIJU, NE ŽELI  VIŠE DA SE BAVI PJEVANJEM: Donio jasnu odluku
.

Stariji sin Lepe Brene Stefan Živojinović ne tako davno krenuo je stopama svoje majke i latio se mikrofona.

Publiku je oduševio, karijera je krenula uzlaznom putanjom, a Stefan je sada odlučio da se povuče sa estradne scene i iz javnog života.

– Donio sam odluku i smatram da je prava. Neke druge poslovne ambicije su me pokrenule, nešto što bih volio da radim, ali otom potom, to ću podijeliti u nekom kasnijem periodu. Mnogo volim pjevanje i smatram da smo to veoma lijepo radili i uvijek smo davali 200 posto sebe, ali došao je i taj period u glavi, samo sam riješio da treba da se bavim nekim drugim stvarima. Karijera je bila lijepa, kratka, ali slatka – rekao je mladi Živojinović za Blic.

Stefan je dodao i da bi volio potpuno da se povuče iz javnog života, kao i da ga u svim odlukama porodica apsolutno podržava.

stefan

– Ja bih volio i najviše bih cijenio da se potpuno povučem iz medija, smatram da sam uvijek imao lijepu saradnju sa svim medijima i volio bih da poštuju moju odluku i moju privatnost. Moram da kažem i da su me u posljednje vrijeme povezivali sa mnogim djevojkama, što nije istina, a što sam ja i pričao. Štaviše, ja sam trpio takve vijesti i lažne naslove, ali sada je došao neki period kada je to počelo da mi smeta, tako da bih volio da se povučem potpuno i smatram da smo, što se tiče medija, završili na lijep način. Prije nego što sam počeo da se bavim javnim poslom, nisam bio toliko u medijima, ali odvede vas život na razne puteve. Ja sam bio potpuno anoniman, pa i kada sam počeo da pjevam niko nije znao ko sam i iz koje porodice potičem, što je meni bilo drago, tako da bih i sada to volio, a mislim da će se to vremenom desiti i zaboraviti.

Stefana Živojinovića porodica je podržala u odluci da se posveti drugoj profesiji.

– Svako od nas se malo trgao u ovoj situaciji protekla tri mjeseca, svako je donio neku odluku. Moja je bila ovakva, nečija možda više zdravstveno, nečija u smislu ishrane ili načina života… Presrećan sam što smo sada nekako bliži kao porodica. Ova situacija nas je još više zbližila – kaže Stefan i otkriva kako su provodili vrijeme:

stefan-stan2-750x536

– Mi, hvala bogu, imamo lijep ambijent i dvorište i zaista smo se lijepo snašli. Igrali smo stoni tenis, kuhali smo po cijeli dan, kartali, čitali… Pričao sam dosta sa najbližim prijateljima i uglavnom je svima prijalo da se odmore malo od posla, igrali su igrice, šalili su se… Nekako je život krenuo ludačkim tempom i najosnovnija stvar, da se posvetite sebi, zaboravila se.

Ne propustite