EVO ŠTA SE DESILO DARKU LAZIĆU, CIJELA ESTRADA U ŠOKU: Nakon bankrota, SADA STIGLA TUŽNA VIJEST

Show
EVO ŠTA SE DESILO DARKU LAZIĆU, CIJELA ESTRADA U ŠOKU: Nakon bankrota, SADA STIGLA TUŽNA VIJEST
Folk pjevač Darko Lazić nakon nedavnih problema sa zakonom suočava se sa novim neprijatnostima.

Folk pjevač Darko Lazić nakon nedavnih problema sa zakonom suočava se sa novim neprijatnostima.

Naime, kako piše “Star”, Darku su sve kolege okrenule leđa, osim kume Andreane Čekić.

– Darko je sam kriv što niko više ne želi da bude sa njim u drugarskim odnosima. Kolege koje su mu se našle poslije njegove stravične nesreće su jako razočarane, jer se on nikom ne javlja na telefon, samo ako mu nešto treba, e tada zove. To je jedan od razloga, a drugi je i to što smatraju da se Darko nije opametio i da se opet igra sa sudbinom i bahati – priča izvor za “Star”.

ONA JE SINOĆ IZBAČENA IZ ZADRUGE, GLASOVI SU ODLUČILI: Suze u ZADRUZI, zauvijek je otišla!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA Još jedna uzbudljiva sedmica u rijalitiju "Zadruga" privodi se kraju. Kao što to obično biva, na red je došlo ono najvažnije - izbacivanje. Ovonedjeljni vođa šoua u Šimanovcima je Miroslava Mima Živković, a ona je za potrčke izabrala Draganu Mitar i Baneta Čolaka.

– Daću vam najprostiji primjer sa Đanijem, ako je neko trčao i bio tu za Darka to su Đani i Slađa. Vječito ga je branio, pozajmljivao mu novac, podržavao, ma gledao ga kao sina, da bi se Đaniju desilo sada ovo sa pritvorom, a Darko mu ni poruku nije poslao. Isto se tako Milica Pavlović javno žalila da je ljuta na kolegu jer ga zove po nekoliko puta, pošalje i poruku da vidi kako je, a on joj ne odgovori. Da ne nabrajam ko se sve žalio na njega! Zato i neće više niko ni da čuje za njega, niti ikoga zanimaju njegovi problemi i gluposti koje pravi! – kaže izvor i za kraj dodaje:

141201-darko-lazic-f

– I Darko je shvatio da ga kolege izbjegavaju, ali se pravi blesav, pa još kaže kako on neće ni sa kim kontakt.

Ne propustite