DRAGANIN MILJENIK UPLOVIO U ESTRADNE VODE: Objavljen prvi snimak, KOMENTARI SAMO PLJUŠTE!

Show
DRAGANIN MILJENIK UPLOVIO U ESTRADNE VODE: Objavljen prvi snimak, KOMENTARI SAMO PLJUŠTE!
.

Pjevač Robert Bijelić iz Ljubljane bio je vrijedan tokom vanrednog stanja zbog koronavirusa, pa je dane i noći proveo u svom muzičkom studiju "Trezor" radeći na novim pjesmama. Čim se stabilizovalo stanje oko svijetske pandemije, bratanac supruga Dragane Mirković Tonija Bijelića sve je organizovao i za ekranizaciju numere.

Budući da su neki kadrovi planirani da se snime u Beogradu, on je odustao od te ideje zbog graničnih mjera predostrožnost, i zato će sve obaviti u Ljubljani. Naime, Robi je danas snimio djelove u studiju koji je oplemenjen luksuznim lusterom od svarovskih kristala, kaminom i namještajem.

dragana

Uz pomoć svojih prijatelja i saradnika, koji su uz njega sve vrijeme, Bijelić je svoju ulogu u spotu iznio na najbolji mogući način. On će narednih dana uraditi još nekoliko kadrova na najlepšim lokacijama Ljubljane, kako bi do kraja mjeseca sve završio i već u junu ispromovisao svoj projekat.

screenshot-4-1000x0
S obzirom na to da pjevači koji žive van granica Srbije još uvijek nisu počeli s radom, za Roberta su zainteresovani brojni vlasnici diskoteka u dijaspori, koji su uveliko u kontaktu sa njegovim menadžerom Mariom Jozićem.

Na oduševljenje mnogih, miljenik Dragane Mirković će najverovatnije u junu nastaviti tamo gde je stao, odnosno ponovo zapjevati vjernoj publici.
Izvor: alo.rs

Ne propustite