KAD SE OVA ŽENA POJAVI TO JE LOŠ ZNAK? Rodman otkrio ZDRAVSTVENO STANJE Kim Džong Una, evo šta se dešava u SJEVERNOJ KOREJI!

Aktuelno
KAD SE OVA ŽENA POJAVI TO JE LOŠ ZNAK? Rodman otkrio ZDRAVSTVENO STANJE Kim Džong Una,  evo šta se dešava u SJEVERNOJ KOREJI!
.

Bivši košarkaš Detroita i Čikaga Denis Rodman uvjeren je da je lider Sjeverne Koreje Kim Džong Un - dobro, iako su posljednjih sedmica pokrenute priče koje su išle čak dotle da je Kim mrtav, a NBA as kaže da je jedna osoba signal da nešto nije u redu.

- Komuniciram sa Sjevernom Korejom i mogu da vam kažem ovo: ako vidite njegovu sestru na TV-u ili da vodi zemlju, onda znate da nešto nije u redu. To je sve što mogu da kažem - rekao je Rodman misleći na Kim Jo-Džong koja bi eventualno naslijedila Džong-Una.

1214319-denis-rodman-i-kim-dzong-un-ls

Foto;AP

Američki košarkaš Denis Rodman je 2013. godine na kraju svog neobičnog pokušaja vođenja košarkaške diplomatije u Severnoj Koreji, izjavio da je lider te zemlje Kim Džong Un "sjajan momak" i da su njegov otac i deda bili "veliki lideri".

Ekscentrični Rodman, najpoznatiji Amerikanac koji se sastao sa Kim Džong Unom od kako je ovaj 2011. godine na vlasti zamijenio svog oca Kim Džong Ila.
Kim Džong Un, koji važi za strastvenog ljubitelja košarke, rekao je bivšoj zvijezdi Detroit Pistonsa i Čikago Bulsa da se nada da će njegova posjeta otopiti led izmedju Vašingtona i Pjongjanga, izjavio je osnivač njujorške medijske kompanije Vajs Šejn Smit.Nije da nije uspio, jer nedugo potom došlo do historijskog susreta dvojice lidera.

Novi.ba/Kurir 

Ne propustite