UPRAVO SU JAVILI, ONA JE POGINULA U PADU AVIONA: Porodica u suzama, RASTUŽIT ĆETE SE KAD ČUJETE O KOME SE RADI

Aktuelno
UPRAVO SU JAVILI, ONA JE POGINULA U PADU AVIONA: Porodica u suzama, RASTUŽIT ĆETE SE KAD ČUJETE O KOME SE RADI
.

Putnički avion Pakistan International Airlinesa sa 107 putnika srušio se danas u Karachiju tijekom leta iz Lahorea, a među putnicima bila je i manekenka Zara Abid.

Odmah nakon što se vijest o padu aviona Airbus A320 proširila internetom, mnogi na društvenim mrežama objavili su kako je pakistanska top manekenka Zara Abid bila u istom zrakoplovu. Prema popisu putnika na letu koji je zaprimio tamošnji The Express Tribune, putnica po imenu Zara Abid zaista se ukrcala na avion.

Iako su mnogi iz industrije zabave tvrdili da je ona preživjela pad i da se oporavlja u bolnici, ministarstvo zdravstva ima drugačiju priču, piše Tribune Express, tamošnja dnevna novina na engleskom jeziku sa sjedištem u Pakistanu.

0-mvchpkj7-igxzjum

foto: Društvene mreže

"Na popisu preživjelih nalaze se tri osobe", kazala je glasnogovornica ministarstva Meeran Yousuf za Express Tribune. "Prvi je direktor banke Punjab, drugi je muškarac po imenu Zubair koji se nalazi na liječenju u civilnoj bolnici Karachi, a treća je žena po imenu Tahira koja je trenutno hospitalizirana u CMH-u."

Manekenka se navodno vraćala s pogreba svog preminulog ujaka.

2-56a0a5e4-05fe-4e26-99b9-dd4d8b71452a-800x

foto: Društvene mreže

Na društvenim mrežama mnogi se opraštaju od manekenke, ali i još se uvijek nadaju da će se njeno ime pojaviti na popisu preživjelih.

Njeno porodica zasad se nije oglasila.

Izvor: Index.hr

Ne propustite