SRBIJA DONIJELA HITNU ODLUKU: Važna obavijest za SVE GRAĐANE

Aktuelno
SRBIJA DONIJELA HITNU ODLUKU: Važna obavijest za SVE GRAĐANE
Vlada Srbije danas je usvojila predlog Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti COVID-19 o otvaranju graničnih prelaza i slobodnom ulasku svih lica u Republiku Srbiju, bez neophodnog testa na korona virus i dozvole komisije.

Vlada Srbije danas je usvojila prijedlog Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti COVID-19 o otvaranju graničnih prelaza i slobodnom ulasku svih lica u Republiku Srbiju, bez neophodnog testa na korona virus i dozvole komisije, piše "Kurir.rs".

LJEKARI DANAS SAOPŠTILI LOŠE VIJESTI ĐORĐE DAVIDU, otišao na kontrolu, A ONDA TUGA: "Razmišljam da li da pucam sebi u čelo"

Roker Đorđe David, koji je poslije pobejde nad koronavirusom slomio nogu, danas je u toku dana bio na kontroli - međutim, nove vijesti mu se nisu dopale. Kako kaže, gips će ipak morati da nosi još neko vrijeme. Bio sam na kontroli danas. Još malo ćemo gipsa držati na nozi.

Testiranje na lični zahtev koštaće 6 000 dinara na teritoriji cijele Republike Srbije, dok će za studente i maloljetna lica testiranje i dalje biti besplatno, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima poslije sjednice vlade.
 

Ne propustite