VRAĆAJU SE ZVEZDE GRANDA, POPOVIĆ OTKRIO SVE DETALJE Sve se mijenja, žiri zaštićen, nema publike, poznat DATUM POČETKA!

Show
VRAĆAJU SE ZVEZDE GRANDA, POPOVIĆ OTKRIO SVE DETALJE Sve se mijenja, žiri zaštićen, nema publike, poznat DATUM POČETKA!
.

Saša Popović u studio za snimanje „Zvezda Granda“ zajedno sa takmičarima i članovima žirija vraća 25. maja, ali uz izvjesne promjene.

"Biće to stari sistem u novom ambijentu, nema publike zasad, a svaki član žirija će imati svoju pleksiglas kabinu i tako će biti zaštićen svako od njih. Takođe, vratili smo neke kandidate koji zaslužuju da se ponovo takmiče, iz razloga što nemamo finale sada u junu, već će biti pomjereno za sljedeću godinu", objasnio je Saša i dodao da će prvo biti snimljene emisije sa kandidatima iz Srbije:

"Ne zna se još uvijek kakve će mjere donijeti okolne države, pa nam je najsigurnije da odradimo sada snimanje sa takmičarima iz Srbije. Posljednja emisija će se završiti krajem juna i onda ćemo uraditi još pet emisija sa kandidatima sa prostora bivše Jugoslavije."

zvezde-granda-2

Kandidatima koji su se takmičili u sezoni 2019/2020. takođe će se pridružiti novi pevači na jesen.

"Radićemo onlajn audicije. Jedan određeni broj takmičara ćemo ubaciti u ove kandidate, sa njima ćemo brzopotezno odraditi tri kruga na jesen i pripojiti ih sa starim kandidatima i tako nastavljamo dalje. Svake godine krenemo sa 400 do 500 takmičara, a ove godine će biti drugačije. Dakle, ovih 120 što su ostali i dodaćemo druge. Žao mi je da tako brzopotezno završimo sezonu jer su ostali fenomenalni kandidati. Ja znam u svakom gradu kandidate, sve ih poznajem. Ispred mene je prošlo više od 100 hiljada kandidata, tako da u svakom gradu cijele bivše Juge znam pjevače, a ovi koji su trenutno u “Zvezdama Granda”, to su najbolji pjevači na Balkanu. Zato smo produžili takmičenje, a iako nema publike i žiri ima barijere između sebe, sigurno je da će šou i dalje biti zagarantovan. Nama je dovoljna jedna mala iskra i onda sve gori, neće nas pleksiglas sprečiti da napravimo šou", kazao je Saša.

Saša Popović ističe da je trenutna situacija zbog pandemije najviše pogodila muzičare, čiji je posao i dalje pod znakom pitanja zbog zabrane okupljanja većeg broja ljudi.

Nakon što je uspio da se izbori sa virusom korona, Đorđe David će biti u nastavku šoua, otkrio je Popović.

"Stalno sam u kontaktu sa ostalim članovima žirija, imamo grupu gdje se svakodnevno dopisujemo i šaljemo razne klipove. Drago mi je što je Đorđe David uspio ovo da pobjedi, sad ima problem sa stopalom i nosi gips, ali 23. maja ga skida pa će pravo na snimanje", rekao je Saša u Jutarnjeg programu na "TV Prva".

Novi.ba/Kurir

 

Ne propustite