PLAVUŠA STARIJA OD NJEGA 11 GODINA, EVO KO JE ŽENA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: Zabezeknut ćete se kad je vidite

Moda i ljepota
PLAVUŠA STARIJA OD NJEGA 11 GODINA, EVO KO JE ŽENA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: Zabezeknut ćete se kad je vidite
.

Helena Seger, supruga proslavljenog napadača Zlatana Ibrahimovića, nimalo ne liči na klasične žene fudbalera koje svakodnevno viđamo na društvenim mrežama.

Ona je 11 godina starija od Zlatana. Uspešna je preduzetnica i mnogi smatraju da je zaslužna za Ibrahimovićeve sjajne investicije, koje su ga učinile jednim od najbogatijih sportista na svijetu.

Ova zgodna plavuša ne voli da se eksponira u medijima, ne objavljuje na društvene mreže provokativne fotografije sa luksuznih destinacija, ne hvali se novim skupocjenim krpicama, cipelama, torbama... a na mečeve svog dragog dolazi da navija, a ne da bude u centru pažnje.

2218043-profimedia0381003401-ls

foto: Profimedia

Kada je upoznala Ibrahimovića već je bila ostvarena, uspješna žena. Imala je karijeru i sjajan posao.

"Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga vidjela, zagradio je svojim Ferarijem moj Mercedes, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatan sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i vikala na njega. Mislim da mu se to svidjelo", otkrila je Helena.

1264949-profimedia0295061551-ff

foto: Profimedia

Ova atraktivna plavuša ne troši previše vremena na izgled, priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, bolje se osjeća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama, ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motoru i gotovo nikada ne daje intervjue.

2218045-profimedia0149778981-ff

foto: Profimedia

Helena i Zlatan imaju dva sina.

Izvor: Kurir.rs

Ne propustite