EVO GDJE ĆE SPAVATI MALI ŽELJKO: Ceca naručila zlatnu kolijevku za unuka, KAD VIDITE KAKO IZGLEDA ZAMANTAT ĆE VAM SE

Show
EVO GDJE ĆE SPAVATI MALI ŽELJKO: Ceca naručila zlatnu kolijevku za unuka, KAD VIDITE KAKO IZGLEDA ZAMANTAT ĆE VAM SE
.

Kako se saznaje Ceca će Veljku i Bogdani pokloniti zlatnu unikatnu kolijevku. Ona je rađena po posebnim mjerama i od posebnog materijala.

ceca1

Ceca je imala puno obaveza oko priprema svadbe i slave pa je sada, kada je sve to prošlo, odlučila da se pozabavi dolaskom unuka. Još kada je saznala da je Bogdana u blagoslovenom stanju, ona je želi da im pokloni unikatnu kolijevku. Kako se ta kolevka izrađuje nekoliko mjeseci, ona je odlučila da zamisao podijeli sa sinom i snajom kako bi mogla da je naruči i da ne bude bojazni da će zakasniti. Ceca je zajedno crtala sa dizajnerom kako će kolijevka izgledati. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja i koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolijevka i sama mu je crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napraio finalnu verziju - govori izvor.

veljko

Kolijevka je rađena u inostranstvu i ručnog je rada. Na konstrukciji postoji pločica na kojoj će biti ugravirano pozlaćenim slovima Željko, ime koje će nositi budući član porodice Ražnatović. Ovakve kolijevke inače koštaju i po nekoliko hiljada eura. Ceca se na ovu temu nije oglašavala.

ANASTASIJI ZVONILI NA INTERFON, PRESTAVILI SE KAO POŠTA: Nije imala pojma ko je pred vratima, KAD JE OTVORILA NIJE MOGLA SEBI DOĆI, EVO ŠTA PIŠE U PISMU

Kćerka pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović je očigledno od majke naslijedila i stas i glas i postala je uzor mlađoj populaciji. Mlada pejvačica se pohvalila na Instagram storiju da joj je neko pozvonio na interfon i dečijim glasom joj rekao da je stigla brza pošta. Ražnatovi

Ceca nikada ne govori o tome koliko je šta platila, tako da ni ovog puta nikome nije rekla koliko košta ovakva kolijevka. Ona je samo svoju ideju iznela Bogdani i Veljku, pokazala im nacrt koji je dobila od ljudi koji će je izraditi. O novcu nije bilo riječi, mada je svima jasno da nije mala suma u pitanju jer je riječ o poznatoj kući i ručnoj izradi. Samo će transport kolevke, koji mora da bude avionski, stajati mnogo - dodaje izvor.

(Pink.rs)

Ne propustite