OVAKO CAKANA SADA ŽIVI, IMA DVORIŠTE I TERETANU: Otkrila i šta kuha i da li se ugojila (FOTO)

Show
OVAKO CAKANA SADA ŽIVI, IMA DVORIŠTE I TERETANU: Otkrila i šta kuha i da li se ugojila  (FOTO)
.

Utočište za vrijeme pandemije Dragica Radosavljević Cakana pronašla je u prostranom dvorištu u kojem svakodnevno vježba.

"Imamo svoju teretanu kući, a dvorište nam je prostrano, volim da vježbam i na otvorenom. Blagoslovena sam što imam kuću pa ne moram da sedim u zatvorenom. Oduvijek sam bila fizički aktivna, stalno sam u akciji nekoj, sada sam morala malo da usporim i čak mi i prija", kaže Cakana i dodaje:

"Mogu da odem do prodavnice, još uvijek nisam u toj kriznoj grupi po godinama, ali ne kupujem ništa u velikim količinama. Samo sada je tu više brašna, ulja i praška za pecivo jer imam vremena da pripremam kolače i fina testa koja mi idu od ruke. Ipak, ne pretjerujemo sa jelom kako se ne bismo ugojili."

Cakana kroz osmijeh kaže i da je konačno našla dovoljno vremena da se posveti svemu čemu do sada nije stizala.

505303-dragica-radosavljevic-cakana-cakana-ff

foto: Dragana Udovičić

"Uvijek mi je falilo još tri sata u ta 24 koliko dan traje. Sa Nešom sam se dobro organizovala, sada imamo vremena jedno za drugo koliko odavno nismo imali", ispričala je pjevačica i priznala da joj najteže pada odvojenost od porodice.

"Mama i sestra su mi na Kosovu, dok je ćerka u Moskvi. Briga je prosto sastavni dio svačijeg života sada. Mama ne mrda iz kuće, u ovim trenucima nam je bitno da ostane zdrava. Svi se čujemo sada mnogo više nego prije i to je prednost. Sa ćerkom se gledam preko Skajpa, ona radi od kuće kao i mnogi", zaključila je ona. 

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs

Ne propustite