TOLIKO JE LIJEPA DA JOJ JE ŽIVOT NOĆNA MORA: Muškarci joj stalno prilaze, ČEKAJTE DOK VIDITE LICE

Praktična žena
TOLIKO JE LIJEPA DA JOJ JE ŽIVOT NOĆNA MORA: Muškarci joj stalno prilaze, ČEKAJTE DOK VIDITE LICE
.

Ljepota je dar koji treba primiti sa velikim oprezom. Ljudi misle da se lijepim ljudima događaju samo lijepe stvari, ali kada je lijep čovjek u ozbiljnoj vezi, očekuje ga pakao – tako barem tvrdi Džulija Stivenson

3219fa09-c7b8-4970-aa0f-7dfd78b272b3

– Zovite me neskromnom ili čak i taštom zato što otvoreno govorim da sam u mladosti bila prelijepa. A vjerujte mi, da nisam bila toliko lijepa, danas bih vjerovatno i dalje bila u braku sa čovjekom koga sam nekad voljela – poručuje ova spisateljica (54) i kaže da je jedini problem u njenom braku bio taj što je jednostavno bila previše lijepa – mnogo ljepša od svog muža koji je zbog toga bio strašno nesiguran.

2

Džulija je u brak sa svojim prvim mužem stupila 1989. godine, kada je imala 26 godina.

– Svi su se otimali za moju pažnju. Svaki poznanik, prijatelj i kolega mog jadnog, običnog muža lomio se oko mene. Zaista sam vjerovala da je moj muž ljubav mog života, ali nakon svega 18 mjeseci smo se razveli. Ostavila sam ga zbog plavokosog lijepog bankara. Laskao mi je i zaveo me, a ja nisam imala kičmu da kažem “ne”. Treba li da napominjem da sam uskoro i sama prošla kao moj bivši muž? Moj novi dečko me je izluđivao konstantnim flertovanjem sa drugim ženama – priča Džulija.

3

POGLEDAJTE VIŠE SLIKA U NASTAVKU I SVE ĆE VAM BITI JASNO --->>>

Ne propustite