SRPSKI PJEVAČ BIO U VEZI SA KONČITOM, ISPLIVALA ŠOKANTNA INFORMACIJA: Trebali su zajedno živjeti u Srbiji, a onda se desilo OVO! (FOTO)

Show
SRPSKI PJEVAČ BIO U VEZI SA KONČITOM, ISPLIVALA ŠOKANTNA INFORMACIJA: Trebali su zajedno živjeti u Srbiji, a onda se desilo OVO! (FOTO)
.

- Ona se baš zaljubila i čak mu je predlagala da zajedno sa njim dođe u Srbiju. Naravno, njemu nije padalo na pamet da stavlja karijeru na kocku zbog nje i bio je svjestan da bi ga mediji u Srbiji doslovno rasčerečili. Zato su i raskinuli - tvrdi pjevač Danijel Đurić

Pjevač Danijel Đurić koji je dugo živio u Beču, kaže da je prijatelj sa Končitom Vurst, i tvrdi da je bradata pjevačica koja je te godine pobijedila na "Evrosongu" bila zaljubljena u jednog poznatog srpskog pjevača ali da je on na kraju raskinuo jer se plašio da će mu ova veza uništiti karijeru!

koncita

Foto:Printscreen

- Poznajem Končitu još iz vremena dok je bila Tomas. U to vrijeme se družila sa našim ljudima, kojih u Beču ima dosta, odlazila je u srpske klubove i otkidala na narodnjake. Tada se ušemila sa jednim našim pevačem koji često gostuje u Austriji. Nemojte me terati da mu pominjem ime, jer je danas srećno oženjen. Ona je dolazila na sve njegove nastupe i preko menadžera je uspela da se upozna sa njim. Od tada su viđani zajedno svaki put kada je on dolazio u Beč i zajedno su odlazili kad on završi nastup - priča Đurić i napominje da je bradata pjevačica do ušiju bila zaljubljena u srpskog pevača, ali su njih dvoje ubrzo ipak raskinuli.

danijel

Foto:instagram

- Koliko sam ja čuo, to nije bila samo avantura. Kada god je on nastupao negde u Austriji, obavezno se viđao sa Končitom. Čak je nekoliko puta produžio i boravak zbog nje. Ona se baš zaljubila i čak mu je predlagala da zajedno sa njim dođe u Srbiju. Naravno, njemu nije padalo na pamet da stavlja karijeru na kocku zbog nje, a pritom je u našoj zemlji već imao djevojku, koja mu je sada supruga. Takođe, bio je svjestan da bi ga mediji u Srbiji doslovno rasčerečili. Zato su i raskinuli. Znam da je čak zahtjevao od nje da obriše sve zajedničke fotografije - zaključio je Danijel Đurić.

Novi.ba/Instagram

Ne propustite