ŠOK, ĐORĐE DAVID SE HITNO OGLASIO, EVO ŠTA MU SE DESILO NAKON IZLASKA IZ BOLNICE: Bijesan je, sve zbog JEDNE OSOBE!

Show
ŠOK, ĐORĐE DAVID SE HITNO OGLASIO, EVO ŠTA MU SE DESILO NAKON IZLASKA IZ BOLNICE: Bijesan je, sve zbog JEDNE OSOBE!
-

Roker Đorđe David Nikolić završio je prekjuče svoj šesnaestodnevni boravak na Institutu za pulmologiju. On se sada nalazi kod kuće, ali uznemiren, za portal "Informer.rs" otkrio šta ga muči...

Naime, profesor sa Fakulteta muzičke umjetnosti ga je prozvao da je plaćen da glumi da je bolestan, tačnije zaražen. Roker je naravno odmah demantovao tu glasinu, govoreći kako će učiniti sve da ga zaustavi u širenju laži koje mogu da ukaljaju njegov ugled.

djordje

- Profesor Nebojša Maksimović sa Fakulteta muzičkih umjetnosti me je napao. Napisao je da treba da crknem jer sam se navodno prodao SNS-u da uđem u bolnicu i glumim bolesnika. Pisali su i da jako loše kašljem za nekoga ko je završio glumu... Nikakva gluma nije u pitanju. Mene je vidjelo barem 50 osoba na pulmologiji, od doktora, do pacijenata, svi su videli da ležim tamo, znaju da sam bio pacijent, imam dokaz. Ispod mog nivoa je da se fizički obračunaram, ali ću sprovesti kampanju protiv njega da više ne zloupotrebljava ovu situaciju... -govori Đorđe David, a onda je otkrio da profesor nije baš vješt u sviranju klavira:

- Tog čovjeka sam više puta sreo u životu.  Moj giratista Aleksandar Nikolić pokušao je sa njim da sarađuje u studiju. Pozvali smo ga da nam svira za album, ali je njegovo umijeće bilo tako loše da smo mu se zahvalili i platili mu za vrijeme koje je proveo kod nas, kazao je Đorđe David za "Informer.rs".

 

Ne propustite