STIGLE SLIKE SA VMA: Pogledajte šta su tamo uradili RUSKI VOJNI STRUČNJACI! (FOTO)

Region
STIGLE SLIKE SA VMA: Pogledajte šta su tamo uradili RUSKI VOJNI STRUČNJACI! (FOTO)
.

Upravo zbog toga bilo je neophodno izvršiti dezinfekciju VMA te su ruski vojni stručnjaci izvršili obradu soba posebne namene i običnih soba, kao i parkinga i kola hitne pomoći

Vojni stručnjaci ABHO jedinica Oružanih snaga Ruske Federacije izvršili su dezinfekciju u Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

S obzirom na to da je odlučeno da VMA nije adekvatna bolnica za prijem pacijenata oboljelih od novog virusa, u tu vojnu zdravstvenu ustanovu upućivani su svi pacijenti kojima je hitna medicinska pomoć neophodna, nezavisno od vrste zdravstvenog osiguranja.

Upravo zbog toga bilo je neophodno izvršiti dezinfekciju VMA te su ruski vojni stručnjaci izvršili obradu soba posebne namjene i običnih soba, kao i parkinga i kola hitne pomoći.

748587-dezinfekcija-vma-08042020-1-1586428614-ls

foto: MOD

Dva tima ABHO stručnjaka izvršila su dezinfekciju još dva beogradska zdravstvena centra “Dedinje” i “Zvezdara”. U jednom danu obrađeno je više od 157 hiljada kvadrata u prostorijama i 31,3 hiljade kvadrata površine oko bolnica.

Ruski ljekarski timovi nastavljaju sa pregledima pacijenata u zdravstvenim ustanovama u Beogradu, Valjevu, Kragujevcu, Čačku i Ćupriji, a profesori Vojnomedicinske akademije iz Sankt Peterburga tokom prethodnih par dana pregledali su više od 100 pacijenata.

HRVAT NA OGRADU OKAČIO OVU PORUKU: Sad ovo dijele svi u REGIONU, SVAKA ČAST DOBRI ČOVJEČE!

Zbog koronavirusa već neko vrijeme vlada nestašica zaštitnih maski i dezinfekcijskih sredstava.

Izvor: Espreso.rs

Ne propustite