BIO JOJ JE PRVA I JEDINA NEUZVRAĆENA LJUBAV: Malo ko zna da je Karleuša bila LUDO ZALJUBLJENA u ovog KOLEGU!

Show
BIO JOJ JE PRVA I JEDINA NEUZVRAĆENA LJUBAV: Malo ko zna da je Karleuša bila LUDO ZALJUBLJENA u ovog KOLEGU!
.

Iako su gotovo svi detalji iz njenog života dobro poznati javnosti, o nekima od njih pjevačica nije tako često govorila.

Ipak, Jelena Karleuša jednom prilikom iznenadila je javnost priznanjem da je, kada je još bila djevojka, bila ludo zaljubljena u svog kolegu Željka Šašića.

zeljko-sasic-830x553

On je periodu njenih početaka bio velika muzička zvijezda, a nije htio da bude s njom, jer je, kako je navela, ona tada bila veoma mlada.

– Svaka mi je ljubav bila uzvraćena, sve do Šašića, koji je bio mnogo stariji od mene i, naravno, dijete ga nije interesovalo. E, tu sam doživjela prvo ljubavno razočaranje, ali i usvojila pouku: za ljubav se treba boriti – ispričala je jednom prilikom Jelena.

karleusa7karleusa7

- On je tada bio jako velika faca, imao je dugačke lokne. Sve su se djevojke, pogotovo one iz Zemuna, palile na Željka Šašića, pa tako i ja. Sjećam se, bio je u Budvi na plaži sa 50 svojih obožavateljki i nije htio da mi kaže ni “Zdravo!”. Ja sam mu prišla i stala ispred peškira na kojem je ležao, zaklonivši mu sunce i rekla: “Ja ću biti veća zvijezda od tebe!” – ispričala je Jelena na na jednoj televiziji 2012. godine.


( GLOSSY )

Ne propustite