KO SE SJEĆA NJE I NJENE PJESME ' NA LANČIĆU IME TVOJE' : Evo gdje je i šta radi danas ANICA MILENKOVIĆ, UDEBLJALA SE! (FOTO)

Show
KO SE SJEĆA NJE I NJENE PJESME ' NA LANČIĆU IME TVOJE' : Evo gdje je i šta radi danas ANICA MILENKOVIĆ, UDEBLJALA SE! (FOTO)
.

Anica Milenković rođena je 1978. godine u Kasidolu kod Požarevca- 

Prvi put se na sceni pojavila 1991. godine sa albumom "Mlade godine mogu sve". 

Ovu pjesmu objavila je u saradnji sa Južnim vjetrom sa samo 13 godina. 

Njen prvi spot za pesmu “Na lančiću ime tvoje” sniman je na pijaci i bio je izuzetno popularan u to vrijeme, te su je mnogi nazivali čudom od djeteta.

Već dvije godine kasnije, Anica izdaje drugi album “Djevojački snovi”, treći album “Korak naprijed, korak nazad” izdaje 1994. godine, kada je imala samo 16 godina, a zbog popularnosti i izostanaka iz srednje škole imala je velike probleme.

Sljedeće godine objavljuje album “Molitva”, koji je prošao neprimijećeno zbog nedostatka interesovanja medija, te je živjela od stare slave.

Iste godine objavljuje album “Ludilo”, kojim je planirala veliki povratak na scenu, iako je malo ko u to vjerovao.
Neke od njenih najpopularnijih pjesama su “Moje malo ludilo”, “Strela ljubavi” i “Svadba će da bude”, koju je uradila sa Nedeljkom Bajićem Bajom, sa kojim su je i povezivali na privatnom planu.

mala Anica pic.twitter.com/JEQeoES2BL

— pensador (@sakriosamime) October 4, 2017

Sa višemjesečne turneje na koju je otišla u Ameriku, nije se ni vratila – produžila je boravak i ostala da živi tamo.

Velikog udjela u toj odluci bila je i trudnoća 2010. godine sa tadašnjim menadžerom i dečkom Danilom. Sa Danilom se razišla, a onda je upoznala Zorana Naumoskog, Makedonca iz Velesa, koji je dve godine mlađi od nje:

- Bog mi ga je poslao! Upoznali smo se slučajno, kada je moj život bio u totalnom haosu, sa Barbarom od četiri mjeseca. On slobodan, zgodan, vredan, prihvatio je ženu sa malim djetetom, viškom kilograma i brojnim problemima. Zavoleli smo se, pa sam se sa kćerkom iz Luisvila u Kentakiju preselila kod njega u Sinsinati, gde radi kao poslužitelj u jednom hotelu - rekla je svojevremeno Anica.

A evo kako ona danas izgleda: 

77183089-495940447945905-5077387502662461866-n

foto: Instgram

 

Ne propustite