DARKO LAZIĆ USLIKAN NAKON OPERACIJE, MRŠAV KAO GRANA, NA NJEMU NEMA GRAM SALA Svi u šoku nakon ove slike, gledaju u JEDAN DETALJ! (FOTO)

Show
DARKO LAZIĆ USLIKAN NAKON OPERACIJE, MRŠAV KAO GRANA, NA NJEMU NEMA GRAM SALA Svi u šoku nakon ove slike, gledaju u JEDAN DETALJ! (FOTO)
.

Darko Lazić trenutno boravi u Pećincima, gdje je u posjeti roditeljima svoje vjerenice Marine Gagić.

Da se pjevač odlično provodi govori i njegova posljednja objava na društvenim mrežama na kojoj je demonstrirao vožnju moćnog četvorotočkaša namjenjenog za brdovite terene.

screenshot-17

Kako je poznat kao strastveni zaljubljenik u vožnju, otuda i ne čudi široki osmijeh na Darkovom licu.

Pažnju svakako privlači i Lazićeva figura, odnosno činjenica da je iz nedjelje u nedelju sve mršaviji, zbog čega su mu pojedini pratioci šaljivo poručili da je "mršav kao grana".

Podsjetimo, pjevač je skinuo preko 40 kilograma uz pomoć operacije želuca, koja je u njegovom slučaju, za razliku od koleginice Indire Aradinović Indi, prošla bez komplikacija.

141201-darko-lazic-f

- Dugo sam razmišljao o operaciji, baš zato što postoji rizik od komplikacija. Ispostavilo se da je to jedino rešenje, budući da sam se zbog bolova veoma teško kretao i da mi je fizikalna terapija sve teže išla. Žao mi je što Indi prolazi kroz tešku situaciju, to mi je baš strašno i želim joj da se brzo oporavi. Zahvalan sam Bogu na tome što nisam imao takvo iskustvo. Poslije nekoliko dana sam se oporavio i pušten sam kući. Za sada je sve kako treba, manje jedem i nisam imao loše posljedice. Imam dva-tri jedva vidljiva reza i to je sve - ispričao je Darko nedavno za "Alo".

Novi.ba/Alo

 

 

Ne propustite