ĐANI SE OGLASIO IZ PRITVORA: Ovo je trebao biti NAJSRETNIJI DAN U ŽIVOTU NJEGOVE PORODICE, onda je upala policija i pokvarila sve! Evo zbog čega su prekršili policijski čas

Aktuelno
ĐANI SE OGLASIO IZ PRITVORA: Ovo je trebao biti NAJSRETNIJI DAN U ŽIVOTU NJEGOVE PORODICE,  onda je upala policija i pokvarila sve! Evo zbog čega su prekršili policijski čas
.


Popularni folker Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa otkrili su da su napolju bili, između ostalog, i zbog toga što su njihov sin Miloš i njegova djevojka Nina išli do ginekologa koji im je potvrdio lijepe vijesti o prinovi koja je na putu.

Ipak, kako je čitav ovaj slučaj dospeo do medija, situacija je ispala takva da njeni roditelji za sve to saznaju od strane sedme sile.

djani
- Žao mi je što se zbog cijele situacije nisam pošteno obradovao što ću postati deda. Ninini roditelji su iz novina saznali da im je ćerka u drugom stanju i to je baš bezveze ispalo - ispričao je Trajković.

djani1

Podsjetimo, svim prisutnima je, osim tromjesečne kazne kućnog pritvora i nošenja nanogice, propisana i kazna od po 30.000 dinara.


Izvor: pink.rs

Ne propustite