"KAKO MOGU DA BUDU TAKO NEODGOVORNI?!" PJEVAČI SA ESTRADE BIJESNI NA ĐANIJA I MITRA: Ovo su im najviše ZAMJERILI, a evo šta kažu za IZREČENU KAZNU! 

Aktuelno
"KAKO MOGU DA BUDU TAKO NEODGOVORNI?!" PJEVAČI SA ESTRADE BIJESNI NA ĐANIJA I MITRA: Ovo su im najviše ZAMJERILI, a evo šta kažu za IZREČENU KAZNU! 
.


Pjevači Radiša Trajković Đani i Mitar Mirić grubo su prekršili naredbu Vlade, koja je zbog novonastale situacije izričito zabranila okupljanja više od dvoje ljudi u zatvorenim prostorima.

U petak uveče ispijali su pića u lobiju beogradskog hotela Kraun plaza, zbog čega su najpre privedeni, u policiji zadržani 48 sati, a potom i priznali sporazum o priznavanju krivice, nakon čega im je izrečena kazna kućnog zatvora u trajanju od tri mjeseca.

djani

Ova odluka podijelila je Srbiju - i dok jedni misle da nisu zaslužili ovakvu kaznu, drugi pak smatraju da je trebalo da ih još strože sankcionišu nadležni organi, zbog nesavjesnog ponašanja koje je potencijalno ugrozilo kako njihovo, tako i zdravlje drugih ljudi, a mi smo pozvali njihove kolege kako bismo čuli i njihov stav.

Ana Nikolić

ana-nikolic-3

Ne komentarišem ništa, ali apelujem na predsjednika da uvede dvadesetčetvoročasovnu izolaciju! Definitivno mislim da je to jedino rješenje u ovom trenutku. Što se mene tiče, i Vlada i predsjednik imaju moju punu podršku za takav radikalan potez.

PROČITAJTE NA NAREDNOJ STRANICI ŠTA SU IM PORUČILE OSTALE KOLEGE: Komentar Nade Topčagić ostavio sve bez teksta ------>>>

Ne propustite