DARKO LAZIĆ I FOTOGRAF DEJAN MILIČEVIĆ PO PRVI PUT GOVORE O OPORAVKU NAKON OPERACIJE ŽELUCA: Niko nije znao KROZ ŠTA SU PROŠLI! Ovo je STRAŠNO!

Show
DARKO LAZIĆ I FOTOGRAF  DEJAN MILIČEVIĆ PO PRVI PUT GOVORE O OPORAVKU NAKON OPERACIJE ŽELUCA: Niko nije znao KROZ ŠTA SU PROŠLI! Ovo je STRAŠNO!
.


Pjevač Darko Lazić i Dejan Milićević nedavno su imali operaciju smanjenja želuca, kako iz zdravstvenih, pa tako i iz estetskih razloga, a potreseni iskustvom koje je imala njihova koleginica, pjevačica Indi Aradinović otkrili su detaljno šta se njima sve dogodilo, te joj poželjeli brz oporavak.

"Dugo sam razmišljao o operaciji, baš zato što postoji rizik od komplikacija. Ispostavilo se da je to jedino rješenje, budući da sam se zbog bolova veoma teško kretao i da mi je fizikalna terapija sve teže išla", ispričao je Lazić, koji se brzo nakon operacije i oporavio.

648937-darko-lazic02-news1-zorana-jevtic-ff

"Žao mi je što Indi prolazi kroz tešku situaciju, to mi je baš strašno i želim joj da se brzo oporavi. Zahvalan sam Bogu na tome što nisam imao takvo iskustvo. Poslije nekoliko dana sam se oporavio i pušten sam kući. Za sada je sve kako treba, manje jedem i nisam imao loše posljedice. Imam dva-tri jedva vidljiva reza i to je sve", rekao je Darko za "Alo!".
Milićeviću je takođe bilo potrebno samo nekoliko dana da se potpuno oporavi.

"Dva dana poslije operacije pušten sam kući, a već petog dana sam uveliko fotografisao i radio kao da nisam imao nikakvu operaciju. Nisam imao loša iskustva i prezadovoljan sam kako rezultatima, tako i procedurom i doktorom. Strašno mi je žao što Indira prolazi kroz toliko loše iskustvo i nadam se da će se sve brzo završiti. Želim joj brz oporavak", izjavio je Dejan.

dejj

Foto: blicrs

Podsjetimo, ovaj vid brzog smanjivanja kilograma postao je pravi hit među domaćom estradom, te su se na ovaj korak odlučile mnoge javne ličnosti koje su kuburile sa viškom kilograma, a među njima su Darko Lazić, Dejan Milićević, Boki 13 i drugi. Inače, ovakav zahtjev nije nimalo jednostavan i lak.

Naime,na internet sajtu jedne privatne beogradske klinke koja radi operaciju želuca, može se pročitati kako komplikacije nakon operacije nisu nimalo naivne.

indira

- Komplikacije do kojih može doći su infekcija (može doći do curenja sadržaja iz preostalog dijela želuca što dovodi do peritonitisa), krvarenje, duboka venska tromboza i posledično plućna embolija. Može doći do pojave kamenja u žučnoj kesici i razvoja anemije ili osteoporoze zbog neadekvatne apsorpcije hranljivih sastojaka - piše na sajtu klinike.
Izvor: blic.rs

Ne propustite