ISPLIVALA PORODIČNA TAJNA SLAĐANE I ĐANIJA: Jedno od njih IMA VANBRAČNOG SINA! Je li moguće da ga 26 godina kriju?!

Show
ISPLIVALA PORODIČNA TAJNA SLAĐANE I ĐANIJA: Jedno od njih IMA VANBRAČNOG SINA! Je li moguće da ga 26 godina kriju?!
.

Ovih dana o njima pišu mediji širom regiona zbog kršenja policijskog sata, hapšenja zbog istog te izicanja kazne kućnog pritvora u tarajanju od 3 mjeseca. Ono što mao ko zna je priča o životu Slađane prije braka sa Đanijem. Evo o čemu se radi: 

Supruga poznatog pjevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađana Trajković više od dvije i po decenije ponosna je majka sina Nikole, kojeg je dobila u vanbračnoj zajednici, a o kojem javnost do sada nije znala ništa. Ona je tada sa ocem svog prvog deteta živjela u Prištini, a nakon što su se rastali, on se preselio u Ameriku sa njihovim sinom koji danas ima 26 godine.

dani4

Slađa je smogla snage i ekskluzivno za Pink.rs otkrila sve detalje odnosa sa vanbračnim sinom, ali i ocem svog prvog djeteta.

- Da, pored troje djece koje sam dobila u braku sa Đanijem, ja imam još jednog sina. Sa tim čovekom, njegovim ocem, nisam bila u braku. Nikolu smo dobili u vanbračnoj zajednici. Moj sin Nikola ima danas 26 godina, živi u Americi, tamo je završio studije, dva fakulteta ima i ima posao. Prelep je dečko, predivan, pametan, kulturan, školovan... - počinje priču Slađa za Pink.rs i otkriva da li su njena ostala deca u kontaktu sa polubratom, ali i kad je poslednji put videla Nikolu.

dani3

- Ostala moja deca jesu u kontaktu sa Nikolom kad dođe preko leta u Srbiju. Kad je slobodan, čuju se. Više se deca čuju sa njim, nego ja. Nisam ga skoro videla, poslednji put sam ga videla prošle godine. Tada smo se sa njim videli Sofija, Marko i ja, Miloš nije bio u Beogradu, tako da se nije video sa njim, nažalost - rekla je Slađa, a na pitanje da li se Đani upoznao sa njenim vanbračnim sinom i u kakvim su odnosima, ona odgovara:

Naravno da su se upoznali. Nikola gotivi Đanija, kao i on njega, a i moja ostala djeca ga jako vole. Ista majka ih je rodila, pa nebitno ko je otac - poručila je Trajkovićeva.

dani1

Iako šira javnost nije bila upoznata sa celom pričom o Slađinom vanbračnom sinu, kako ona ističe, uvijek je pred svojim bližnjima isticala da je ponosna majka četvoro djece, kao i da žali što nije mogla da rodi još nasljednika.


- Ja nikada nisam krila da imam vanbračnog sina, ali jednostavno nisam o tome pričala za medije. Svi moji bližnji, moja familija i prijatelji znaju za Nikolu, i kad me pitaju koliko djece imam, ja nikada nisam rekla troje, nego četvoro, a sa Đanijem troje. Ponosna sam na svu svoju djecu. Imati četovoro djece veliki je uspjeh, i da sam mogla, još bih ih ja rađala. Nažalost, nisam mogla, jer sam njih četovoro rodila na carski rez i bilo je povuci- potegni kad je trebalo da rodim Sofiju. To je baš bila hrabrost - rekla je Slađa i otkrila u kakvom je odnosu sada sa Nikolinim ocem.

dani-zena1


- Nisam u kontaktu sa Nikolinim ocem, nema ni potrebe... Naš sin je veliki, ostvaren, nije dete. Mnogo godina je prošlo otkad se nisam vidjela sa tim čovjekom. Dok je Nikola bio maloljetan, ja sam morala sa njim da se čujem jer je on školu završio u Americi, morali smo da se viđamo zbog pasoša i ostale dokumentacije, dok naš sin nije napunio 18 godina. Imala sam kontakt i sa njim i sa njegovom suprugom. Mi smo ranije, dok smo bili zajedno, živeli u Prištini. I on je sa Kosova, kao i Đani. Ja sam tada bila mlada, prosto nije mi odgovarao taj njegov život. Nije sada to za priču neku, vjerujte mi. Škakliva je tema. Sve u svemu, danas mogu da kažem da je on dobar čovjek i ta njegova žena je divna - rekla je Slađa za Pink.rs.

DJEČAK NAPISAO PJESMICU O TATI, MAMI I NJIHOVOM BRAKU: A onda je na kraju otkrio nešto što je TATU RAZBJESNILO

Broj jedan za kiosk - Novi.ba. Vaš izvor informacija.


Izvor: aespreso.rs

Ne propustite