RODNI LIST MALOG ARCHIEJA OTKRIO pravo ime i titulu Meghan Markle: Fanovi u nevjerici, EVO KAKO SE ONA ZAISTA ZOVE

Show
RODNI LIST MALOG ARCHIEJA OTKRIO pravo ime i titulu Meghan Markle: Fanovi u nevjerici, EVO KAKO SE ONA ZAISTA ZOVE
Obožavatelji kraljevske obitelji ostali su šokirani kada su vidjeli rodni list malenog Archieja, sina Meghan Markle i princa Harryja, koji je postao dostupan javnosti prošlog tjedna. Naime, na njemu je navedeno pravo ime majke – Rachel, princeza Ujedinjenog Kraljevstva. 

Obožavatelji kraljevske obitelji ostali su šokirani kada su vidjeli rodni list malenog Archieja, sina Meghan Markle i princa Harryja, koji je postao dostupan javnosti prošlog tjedna. Naime, na njemu je navedeno pravo ime majke – Rachel, princeza Ujedinjenog Kraljevstva, piše "vecernji.hr".

U dokumentu je otkriveno i gdje je rođen maleni dječak, što su njegovi roditelji i kraljevska obitelj dugo skrivali od javnosti. Riječ je o privatnoj bolnici Portland u Westminsteru u Engleskoj, gdje je za jednu noć boravka potrebno izdvojiti 176. 000 kuna.

prince-harry-duke-of-sussex-and-meghan-duchess-of-sussex-news-photo-1052323750-1567173677

Mnogi su vjerovali da je njezina prava titula vojvotkinja od Sussexa, koju joj je dala kraljica kada se udala za Harryja, no ona je zapravo princeza, a na tu titulu ima pravo po suprugu Harryju. Inače, Meghan i princ Harry od početka ovog mjeseca više nemaju prihode od kraljevske obitelji i sada će sami zarađivati. 

Američka glumica već je posudila svoj glas za jedan Disneyjev dokumentarac, ali kritika nije baš s oduševljenjem dočekala njezin povratak poslu. Poznato je kako je princ Harry jednom prigodom uoči vjenčanja rekao kako ono što Meghan hoće, to i dobije i glumica se i sada ponaša u skladu s tim. 

Dobila je brojne ponude za snimanja serija i filmova, ali odbila ih je jer su joj, kaže izvor blizak Meghan, sve ponude ispod časti i nazvala ih je otrcanima. 

 – Njezina želja je raditi isključivo s A listom redatelja, ali nije joj jasno da oni baš i ne žele raditi s njom. Redatelji nemaju veliku želju surađivati s njom jer znaju da voli kontrolirati stvari, a na setu je ipak to njihov posao – rekao je jedan izvor za Daily Mail. 

VIC: Sjedi učenik i piše status

Broj jedan za kiosk - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

Osim uloge u seriji „Suits“, Meghan Markle prije udaje za britanskog princa nije ostvarila neku značajniju ulogu i uglavnom su to bile uloge u TV filmovima i manje uloge u serijama, a sada želi ostvariti hollywoodsku karijeru i od svoje agentice je tražila da je spoji samo s najboljim redateljima.  

Ne propustite