LIJEPA PRIJANKA OTKRILA TRIK ZA GUSTU KOSU: Trebaju vam samo 2 sastojka i umasirajte ih u tjeme!

Moda i ljepota
LIJEPA PRIJANKA OTKRILA TRIK ZA GUSTU KOSU: Trebaju vam samo 2 sastojka i umasirajte ih u tjeme!
.

Holivudska glumica Prijanka Čopra važi za jednu od najlepših žena svijeta, a ova dama zaista plijeni svojom modernim, šik stilom, širokim osmijehom i harizmatičnom ljepotom. Nedavno je otkrila kako se njeguje i šta joj to pomaže da uvijek ima sjajnu i blistavu kožu, ali i kosu.

Slavna Indijka koja je prije 2000. ponijela titulu Mis svijeta priznaje i da joj je dugo trebalo da izgradi samopouzdanje kakvo danas ima.

"Shvatila sam koliko je čudesno biti žena i uopšte imati toliko puno izbora prilikom izgradnje svog stila. Na kraju sam naučila da, ako se koncentrišem na svoje kvalitete, moje mane manje dolaze do izražaja, pa sam sve više dobijala na samopouzdanju", istakla je i dodala da joj je veoma važna briga o sebi.

"Mnogo vremena posvećujem izboru šminke i odjeće, ali najbolje se osjećam kada moja koža blista. Tada mi je potrebno minimalno šminke. Kad god veče provodim u kući, nanesem na lice debeli sloj hidrantne kreme i pustim je da djeluje kao maska za lice otprilike 20 minuta", kaže ona, a potom otkriva recept za bujnu i gustu kosu.

"Dva puta mesečno radim domaću masku za teme na bazi ulja, a moja mama me je naučila da je pravim. Kombinujte malo kokosovog ulja sa nekoliko kapi ricinusovog ulja i sve zajedno umasirajte u teme. Pustite da odstoji na glavi neko vrijeme, a potom operite kosu šamponom. Moja mama se kune da ova maska pomaže kosi da raste i bude zdravija", rekla je Prijanka.

priyanka-chopra-says-shes-patriotic-but-not-fond-of-war-after-pakistani-woman-slams-her-for-encouraging-nuclear-attack

Popularna 37-godišnjakinja aktivno je posvećena i njezi tijela, a kaže da je za nežnu kožu neophodno raditi piling s vremena na vrijeme.

"Radim piling kože najmanje dva puta mjesečno. Pet minuta čistim tijelo uz pomoć sunđera za tuširanje, a potom nanesem hidratantno ulje kao što je recimo arganovo ulje i u kombinaciji sa losionom dobro ga umasiram u kožu. Ako se ovog pridržavate nekoliko puta mjesečno, primijetićete da će vaša koža biti meka i glatka na dodir", savjetuje ona.

pp

Čopra kaže i da joj treba svega 10-ak minuta da se spremi za večeru sa suprugom, kada na usne stavlja balzam u boji i na oči malo maskare, a kosu pokupi u neobaveznu punđu. Ipak, postoji nešto bez čega ne napušta kuću, a to je parfem.

"Veliku pažnju pridajem parfemu jer je on za mene ključan činilac glamura. Zbog njega se osjećam njegovano. Ima nešto bajkovito u dobrom mirisu", zaključila je poznata glumica.

Izvor: Žena Blic

Ne propustite