JOŠ JEDNA SRPSKA ZVIJEZDA OPERISALA ŽELUDAC, PA ZAGLAVILA U BOLNICI: Evo o kome je riječ, ne možete ni pretpostaviti!

Show
JOŠ JEDNA SRPSKA ZVIJEZDA OPERISALA ŽELUDAC, PA ZAGLAVILA U BOLNICI: Evo o kome je riječ, ne možete ni pretpostaviti!
.

Neke javne ličnosti sa srpske estrade odlučili su se da smanje želudac kako bi skinuli kilograme, budući da su sa viškom kilograma kuburili godinama i nisu uspjevali da ih se riješe dijetama i vježbanjem. Operacija smanjenja želuca nije nimalo jeftina i košta između dvije i šest hiljada eura, a nije ni baš bezopasna budući da poslije nje mogu da se dese mnoge komplikacije - infekcija, krvanje, duboka vensaka tromboza, kamen u bubregu... 

Među prvima koji su to uradili bio je Darko Lazić, koji je poslije saobraćajne nesreće proveo sedam mjeseci u kolicima, pa je uz nezdravu hranu, nabacio kilograme 

darko

Foto:Instagram

 

"Najbolje i najefikasnije rješenje je bilo je upravo opeacija. Kada sam izašao iz bolnice, prvi pet-šest dana kao da imap upale mišića u stomaku. Ugojio sam se jer sam bio sedam mjeseci u kolicima, fizička aktivnost je bila nula, nije da nisam jeo, jeo sam, nisam se ugojio od vazduha, ali sam jeo manje" rekao je pjevač za Vikend Premijeru, koji je poslije operacije uspio da smrša čak 40 kilograma. 

I fotograf Dejan Miličević je smanjio želuda i uspio da se riješi viška kilograma, s kojim je kuburio skoro otri decenije. On je za samo nekoliko sedmica skinuo više od 20 kilograma, a sada jede mnogo manje hrane. 

dejan

Foto: Zorana Jevtić/ ATA Images

Makedonski voditelj Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, među prvima se odlučio da smanji želudac. Poslije operacije se veoma brzo i prepolovio, ali se sve iskomplikovalo jer je nedugo poslije operacije uhapšen zbog afere Reket,  a zbog lođih uslova u zatvori uticalo je na to da se njegovo zdravstveno stanje pogorša. 

dejan1

Foto: Privatna arhiva

Ne propustite