OGLASILA SE VESNA RIVAS, RADI SE O INDI: “Imala sam crne slutnje, prva sam je upozorila da ...”

Show
OGLASILA SE VESNA RIVAS, RADI SE O INDI: “Imala sam crne slutnje, prva sam je upozorila da ...”
.

Danas je kao bomba odjeknula vijest da je pjevačica Indira Aradinović u veom kritičnom stanju i da joj je zdravlje ugroženo, a sve je uslijedilo nakon operacije smanjenja želuca.

Naime, pjevačica je željela da kao i mnoge kolege sa estrade riješi svoj problem sa kilogramima, ali se situacija nije razvijala u smjeru koji je očekivala.

Zbog toga smo kontakrirali pjevačicu, astro tumača Vesnu Rivas koja je i jedna od najboljih Indinih prijateljica.

indira

Foto:Instagram

- Šta da vam kažem? Očajna sam, imala sam crne sumnje kada mi je rekla da će to da uradi. Rekla sam joj da to za nju sada nije dobra ideja pogotovo ako se uzme u obzir da počinje i vanredna situacija u našoj državi. Ona je bila uporna, nije želela da me posluša. Bolje rečeno, ona je odlučila, a ja nisam želela previše da utičem na nju. Jako sam tužna zbog svega i evo ne znam da li da je pozovem, ceo dan sam u mislima - rekla je Vesna za Alo.rs.

vesna

Vesna nam je otkrila da je Indi veoma željela da svoju figuru dovede u red.

- Ima problema sa kilažom i to je strašno, što žene koje imaju koji kilogram viška, moraju da trpe razne neprijatnosti, a sve to sam i ja osjetila na svojoj koži. Zbog posla i svega je odlučila da uzme stvar u svoje ruke, ali  mislim da je bio pogrešan trenutak za nju.  Sada ostaje samo da vkerujemo u njeno ozdravljenje - rekla nam je Vesna na kraju.

Ne propustite