BEBA NA PUTU, PRIJE HAPŠENJA ĐANI I ŽENA OBJAVILI LIJEPE VIJESTI: Čestitke samo pristižu!

Show
BEBA NA PUTU, PRIJE HAPŠENJA ĐANI I ŽENA OBJAVILI LIJEPE VIJESTI: Čestitke samo pristižu!
.

Razlog što su se više opustili!

Popularni folk pjevač Radiša Trajković Đani, njegova supruga Slađa, sin Miloš i njegova djevojka, a pjevačeva snaja privedeni su sinoć zbog kršenja zabrane okupljanja u beogradskom hotelu.

dfgfdgf-1000x0

Foto:Instagram

Pjevaču, njegovoj supruzi i sinu određen je pritvor od 48 sati, pjevačeva snaja Nina puštena je budući da je samo tri dana prije hapšenja saznala da je trudna, a Đani je saznao da će postati deda.

- Đani je tri dana prije hapšenja saznao da je njegova snaja Nina trudna i da će postati deda. Djevojka Đanijevog sina Miloša sa pregleda je došla u hotel juče. Ona se trenutno nalazi u kući kod Đanija i protiv nje će takođe biti pokrenut kivični postupak, iako je puštena kući, budući da je u blagoslovenom stanju - otkriva dobro obavješteni izvor.

djani

Foto:Instagram

Među 20 uhapšenih u hotelu "Kraun Plaza" zbog nepoštovanja zdravstvenih propisa je i pjevač Mitar Mirić, kao i fudbaler Aleksandar Prijović.

Slađana Trajković danas popodne napustila je Treći osnovni sud, gde je bila cela porodica kako bi ih tužilac saslušao zbog kršenja zabrane okupljanja više od dvoje ljudi u zatvorenom prostoru. Slađa je bila sama, u pratnji policajca, a Đani je zadržan, prenosi Alo.rs.

Novi.ba

Ne propustite