BOSANAC NE SMIJE IZAĆI IZ KUĆE, A NJEGOV DOM ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA: Zavirite u unutrašnjost, LUKSUZ NA SVE STRANE

Show
BOSANAC NE SMIJE IZAĆI IZ KUĆE, A NJEGOV DOM ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA: Zavirite u unutrašnjost, LUKSUZ NA SVE STRANE
.

Poznati kompozitor i član žirija u šou programu "Zvezde Granda" Dragan Stojkovič Bosanac spada u kategoriju stanovništva Srbije kojem je potpuno zabranjeno napuštanje doma tokom vanrednog stanja.

Ovu mjeru donijela je Vlada Republike Srbije za sve one koji imaju više od 65 godina kako bi bili zaštičeni od epidemije. Bosanac poštuje zakon i sjedi kod kuće otkad je ova odluka stupila na snagu, a vreme u svom domu provodi sa ćerkom, pevačicom Aleksandrom Stojković Džidžom, kao i suprugom i sinom.

Bosanac i njegova porodica dugi niz godina žive u prostranoj kući na Bežanijskoj kosi, koju je ekipi magazina "Blic Puls" Aleksandra pokazala prije nekoliko godina.

iyzk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwlrbn01eqv8vymjinjeyzjiwn2uzodaznwu0yjm4otbjzgjlmjg1ntiuanblz5gtas0djgcbaae

foto: RAS Srbija

Džidža je tada otkrila da Stojkovići ne mogu da zamisle dan bez jednog proizvoda.

- U frižideru uvek imamo kefir. Odem u prodavnicu i kažem: „Dajte mi 16 kefira”, jer mi smo zaljubljenici u to - otkrila je ona i dodala da su za kuhinju zadužene ona i njena mama.

d1

foto: RAS Srbija

Stojkovićeva je pokazala i ogroman dnevni boravak čiji pod krase dva izuzetno skupa i retka tepiha, ali i skupocena garnitura.

- U dnevnom boravku porodično provodimo vreme kada nismo u svađi. Tata obično leži na kauču, a ja sednem na drvenu stoličicu. Kada slavu slavimo, ovde dovodimo goste. Izbacimo tepihe, ubacimo stolove u ge, kako tata kaže. Ne pravimo žurke za slavu, mi dovedemo ljude da se lepo najedu, napiju, lepo ispričaju i da idu kući - objasnila je Džidža, a potom medijsku ekipu odvela u Draganovu radnu sobu.

Evo kako radna soba izgleda:

d3

foto: RAS Srbija

Ne propustite