AKO NEUDATOJ DJEVOJCI POKLONITE OVO CVIJEĆE, ONA ĆE SE BRZO UDATI: Sreća će joj se osmjehnuti

Objavljeno:02.04.2020 - 23:45
A A A Times Arial

Postoje takve sobne biljke, koje su prisutne gotovo u svakoj kući. Ali, mnogi ne znaju, čak, ni kako se zovu, a da ne pominjemo njihovu pravilnu njegu. Spatifilum – je jedna od takvih priča. Postoji verovanje da ova biljka donosi sreću njenoj vlasnici.

1

U čemu se krije ženska sreća?

Naravno, to je prije svega harmonija u kući, a može li biti harmonije tamo gde nema jakog muškog ramena i malih trčećih koraka.

Vjeruje se da je upravo ova sobna biljka odgovorna za žensku dobrobit, ne nazivaju je uzalud – ženskom srećom.

Ako neudatoj djevojci poklonite spatifilum, ona će u najskorijem vremenu srediti svoj lični život. Ako je poklonite udatoj dami – u porodici će se pojaviti dijete.

U stvari, sve sobne biljke simbolizuju nešto određeno – neke sreću u braku, druge – novac, treće – zdravlje, uspjeh i tako dalje. Ali zašto se baš spatifilum smatra ženskim pokroviteljem?

spatifilum

Magična moć spatifiluma:

Od davnina su žene počele da primijećuju da je postojanje ove lepe biljke u kući, obavezno povlačilo za sobom dobre promene, pogotovo u ljubavnim odnosima. Devojke su pronalazile svog izabranika, djevojke u vezi – ubrzo su dobijale ponudu braka, a udate žene – su živjele sretni bračni život.

Sreća je, takođe, dolazila u kuću kod žena koje su dugo pokušavale da zatrudne, i sa pojavom ove biljke one su, napokon, obradovane vešću o dugoočekivanom radosnom događaju.

Mnogo kasnije, ova biljka, i verovanja povezana sa njom, postala su naširoko poznata.

brak

Žene, koje su već okusile sreću, donosile su svojim, manje sretnim drugaricama pelcere spatifiluma da bi i one, takođe, doživjele magićnu moć ove biljke. Danas je „ženska sreća“ jedna od najrasprostranjenijih i najomiljenijih poklona za ljepši pol.

Uprkos činjenici, da mnogi ne veruju u magične čari biljke, spatifilum itekako može uticati na privatni život svoje vlasnice o čemu svjedoče mnoge objave na forumima gdje žene dijele priče o «ženskoj sreći» i u pravom, i prenesenom smislu.

spatifilum-cvece

Sve to govori o tome, da ova biljka i vjerovanja nisu prazne priče, i da u njima postoji bar dio istine.

Ako želite da ova sobna biljka promijeni vaš zivot, iskreno je volite, brinite o njoj, zalivajte je, prihranjujte, liječite ako je to potrebno – nek ona osjeti vašu ljubav, da otkrije svoja magična svojstva i vi ćete se uveriti da je „ženska sreća“ i vjerovanja u nju – zaista istinito!

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!