DARKO LAZIĆ UHAPŠEN U VOŽNJI TOKOM POLICIJSKOG SATA, SVI SU OSTALI U ŠOKU KADA SU ČULI NJEGOVU IZJAVU Evo šta se desilo, strašno

Show
DARKO LAZIĆ  UHAPŠEN U VOŽNJI TOKOM POLICIJSKOG SATA, SVI SU OSTALI U ŠOKU KADA SU ČULI NJEGOVU IZJAVU Evo šta se desilo, strašno
.

Darko Lazić je 28. marta uhvaćen kako vozi tokom policijskog časa, zbog čega mu je policija na licu mjesta pisala kaznu.

Kako "Blic" saznaje, pjevač je u automobilu bio sa dvojicom prijatelja u okolini Šapca, kada ga je u večernjim časovima policija zaustavila.

Darko je na licu mjesta platio kaznu u visini od 80.000 dinara.

screenshot-18

- Prvo bih volio da kažem da ja ne vozim. Na moju sreću uvijek je tu moj prijatelj i vozač koji me, dok ja ne budemo imao ponovo dozvolu, vozi. Drugo, poštujem policijski čas i sve mjere koje je donijela naša Vlada. Jako mi je važno da u ovom teškom trenutku dam dobar primjer ljudima koji me vole - demantovao je Lazić ove navode.

- Kod kuće sam sa porodicom u selu. Izlazimo samo po neophodne namirnice, peremo ruke, nosimo masku, aplaudiramo u 20h svi ljekarima, zbog kojih treba da ostanemo kod kuće, ponosni na njih. Iskreno, dezinformacije poput ove me ne pogađaju, pošto je vrijeme kada kruže svakodnevno dezinformacije koje mogu ugroziti zdravlje ljudi, a ova neistina o meni makar nije opasna.

Novi.ba/Puls

 

Ne propustite