ČUVENI GOLMAN NA RESPIRATORU! Rekorderu reprezentacije se BORE ZA ŽIVOT, loše vijesti saopštila vidno potresena supruga

Aktuelno
ČUVENI GOLMAN NA RESPIRATORU! Rekorderu reprezentacije se BORE ZA ŽIVOT, loše vijesti saopštila vidno potresena supruga
,

Ruštu Rečber, legendarni čuvar mreže reprezentacije Turske, prebačen je prije četiri dana u bolnicu nakon što je potvrđeno da je zaražen u novonastaloj situaciji koja je silno pogodila cijelu planetu.

Nažalost, njegovo stanje ne nije popravilo, već se čak naglo pogoršalo. O tome je javnost obavijestila njegova supruga Isil.

- Užasnuti smo koliko se brzo pogoršava njegova zdravstvena situacija. Sada je na respiratoru, ljekari mu se bore za život - rekla je supruga 46-godišnjeg Rečbera.

Turski mediji, inače, pišu da ga je upravo ona inficirala, i to nakon što se nedavno vratila iz Sjedinjenih Američkih Država.

I, ne samo to - na udaru je kritika javnosti jer se oglušila na propis o dvosedmičnoj samoizolaciji, što su mediji saznali kada im je javljeno da je nonšalantno izlazila napolje, a bila i u svom kozmetičkom salonu.

Podsjetimo, Ruštu Rečber je rekorder po broju nastupa za tursku reprezentaciju sa 120 utakmica, a branio je za nekoliko turskih klubova.

5e831552-567c-4acd-8592-325d0a0a0a6a-rustu-previeworg

Najveći trag ostavio je u Fenerbahčeu čiji je član u dva mandata bio ukupno 11 godina. od 2003. do 2006. godine branio je za Barselonu, a karijeru je završio kao golman Bešiktaša 2012. godine.

Ne propustite