VODITELJICA PALA U EMISIJI, ZATIM SE DESILO NEŠTO ČUDNO TOKOM VREMENSKE PROGNOZE: Svi prepričavaju OVAJ detalj!

Show
VODITELJICA PALA U EMISIJI, ZATIM SE DESILO NEŠTO ČUDNO TOKOM VREMENSKE PROGNOZE: Svi prepričavaju OVAJ detalj!
.

Marija Egelja je jedna od najupečatljivijih voditeljki vremenske prognoze na našim prostorima, a u posljvoditeljka1ednjem intervjuu je progovorila o dosadašnjim anegdotama kojih će se sećati iz svog desetogodišnjeg iskustva pred kamerama

- Nedavno sam vremensku prognozu izgovorila dok sam sa instruktorom skakala s padobranom. Na početku me je hvatao strah, ali kada je došao taj momenat, rekla sam sebi: "Došla sam dovde i kad sam već tu, učiniću to profesionalno" - ispričala je Marija za "Gloriju".

voditeljka2

foto: Printscreen

- Stisnula sam zube i skočila. Svi su bili oduševljeni, i prijatelji, i porodica, i ljudi iz redakcije, naravno. Volim da moje vremenske prognoze budu upečatljive. Cilj mi je da bude zanimljivo i meni i gledaocima.

voditeljka3

foto: printscreeeen

- Pre šest-sedam godina sam snimala prognozu na Adi Ciganliji na klizaljkama. U jednom trenutku sam se okliznula i pala na leđa. Snimak sa mojim padom je otišao u etar, a posle završio na Jutjubu - dodala je Egelja.

 

foto: printscreen

- Ipak, bez obzira na sav moj trud da na originalan način prezentujem vremensku prognozu, najviše pažnje izazovem kada se u studiju pojavim u kratkoj haljini, sa dekolteom ili šlicem.

Ne propustite