BIO JE IZVRGNUT STUBU SRAMA NAKON AFERE sa udatom ženom u rijalitiju: Danas je član POZNATOG BENDA , a žene mu se bacaju pod noge! 

Show
BIO JE IZVRGNUT STUBU SRAMA NAKON AFERE sa udatom ženom u rijalitiju: Danas je član POZNATOG BENDA , a žene mu se bacaju pod noge! 
.

Muzičar Nikola Nemešević, poznatiji pod nazivom Nemeš bio je učesnik rijaliti programa “Veliki Brat” koji je bio emitovan 2011. godine.

Tijekom svog boravka u kući Velikog brata, stekao je veliku slavu, čak toliko da ga se i dan dana sjećaju svi oni koji su pratili rijeliti šou Veliki Brat te godine. Njegovo učešće u rijalitiju ostalo je upamćeno po njegovom jako nezgodnom karakteru, Što ga je u velikom broju slučajeva dovodilo do sukoba sa ostalim ukućanima. Pored toga, ostaće upamćen i po tadašnjoj vezi sa Marijanom Kovačević, tada Čvrljak.

nem-s

Marijana je u tom periodu bila udata za Ivana Čvrljka, a Nemeš joj je bio ljubavnik. Zbog ove pomalo neobične veze, oboje su bili izvrgnuti stubu srama, ali su se ipak na kraju izborili za svoju ljubav. Marijana je iz Veliko Brata izala kao pobjednik, a čim je napustila šou, razvela se od svog muža kojeg je čitavo vrijeme varala sa Nemešom pred kamerama, i to je gledala čitava javnost.

nemess1 Njih svoje su se vjenčali 2016. godine. Ceremonija je održana u Hrvatskoj, gdje su nakon stupanja u brak počeli da žive zajedno, međutim, njihova bračna idila nije bila dugog vijeka, pa su se samo nakon godinu dana u bračnim vodama, razveli.

nemess

Nikola Nemešević se posljednjih godina skoro pa u potpunosti povukao iz svijeta javnih osoba, a da ga vidite danas, jedva biste ga mogli prepoznati. Vidno se ugojio, pustio je bradu, a sada ima i mnogo dužu kosu. Iako se povukao iz svijeta jet seta, on i dalje nastavlja da se bavi muzikom, a član je benda “Vampiri”.

nemssq

Što se tiče Marijane, i ona se također povukla iz svijeta javnosti, pa se nakon velikih skandala sa Nemešom više nije pojavljivala pred kamerama.

Izvor; magazindan.info

Ne propustite